H Kate Middleton αντέγραψε το look της πριγκίπισσας Diana – Το gold dress και η εμφάνιση του 1985

H Kate Middleton αντέγραψε το look της πριγκίπισσας Diana   Το gold dress και η εμφάνιση του 1985

Η πριγκίπισσα Diana είχε φορέσει παρόμοιο φόρεμα στην πρεμιέρα προηγούμενης ταινίας του James Bond. 

Στην πρεμιέρα του James Bond βρέθηκε η Kate Middleton για να τιμήσει, ως είθισται, το prestige της διάσημης ταινίας. Ο πράκτορας 007 αποτελεί έμβλημα για την Αγγλία, αποκύημα της φαντασίας του Βρετανού συγγραφέα Ian Fleming με αφετηρία της ζωής του χαρακτήρα το 1953.

Η δούκισσα του Cambridge για τη λαμπερή περίσταση -που λόγω πανδημίας άφησε το κοινό σε μεγάλη αναμονή- επέλεξε ένα gold dress με κάπα από Jenny Packham συνδυάζοντάς το με σκουλαρίκια Onitta. Τα φλας των φωτογράφων άστραψαν αναμενόμενα πάνω της, όμως, υπήρχε και μία άλλη συσχέτιση που δεν παρατήρησαν πολλοί.

No Time To Die: Πρεμιέρα για τον James Bond – Daniel Craig και Kate Middleton τους επισκίασαν όλους

Το look της είναι σχεδόν ίδιο με ένα της πριγκίπισσας Diana

Ένα αντίστοιχο, εξίσου εντυπωσιακό look είχε κάνει η πριγκίπισσα Diana κατά την πρεμιέρα μίας άλλης ταινίας του James Bond, «A View To Kill». Η πριγκίπισσα τότε είχε επιλέξει ένα επίσης maxi metallic φόρεμα, με τη διαφορά να βρίσκεται στο ότι εκείνη προτίμησε μία silver απόχρωση και όχι gold. Καθώς επίσης, το φόρεμα της Diana ήταν long-sleeve, ενώ της Kate ολοκληρώθηκε με μία κάπα πάνω από τα γuμνά της χέρια.

Η Kate επιλέγει συχνά το στυλ της Diana

Αν μπορούμε να πούμε ότι κάποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας πλησιάζει περισσότερο το στυλ της πριγκίπισσας Diana, τότε σίγουρα αυτή είναι η Kate. Η Δούκισσα, άλλωστε, επιλέγει συχνά ακόμα και κοσμήματα από την προσωπική συλλογή της εκλιπούσας πριγκίπισσας. Μην ξεχνάς ότι το blue sapphire δαχτυλίδι αρραβώνων που της έδωσε ο πρίγκιπας William προηγουμένως ανήκε στην πριγκίπισσα Diana.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: