H Kaia Gerber είναι ένα από τα καλύτερα μοντέλα στον κόσμο σήμερα και μπορούμε να στο αποδείξουμε

H Kaia Gerber είναι ένα από τα καλύτερα μοντέλα στον κόσμο σήμερα και μπορούμε να στο αποδείξουμε

Η κόρη της Cindy Crawford, η 18χρονη πλέον Kaia Gerber, ξεκίνησε το modeling στα 16 της πράγμα που αποτέλεσε πηγή κριτικής ως προς τη διάσημη μαμά της. Τότε η Cindy είχε απαντήσει λακωνικά λέγοντας πως αυτή η δουλειά είναι κάτι που αγαπάει πολύ η κόρη της και είναι ιδιαίτερα ταλαντούχα ως προς αυτό. «Δεν μπορούν όλοι να ζουν σαν μοντέλο, η Kaia το κάνει αβίαστα». Δύο χρόνια αργότερα είναι εμφανές πως αυτή η κλίση που είχε εντοπίσει το έμπειρο μάτι της μητέρας της, είναι και αυτό που χαρακτηρίζει τη μικρή «λάμποντας σαν φωτοστέφανο από πάνω της». Έχει περπατήσει στα catwalks των μεγαλύτερων Οίκων Μόδας του πλανήτη, όπως του McQueen, της Stella McCartney και του Givenchy, ενώ οι επιδόσεις της σε φωτογραφίσεις και επιδείξεις μόδας την κατατάσσουν στα πιο απαιτητικά μοντέλα της γενιάς της. «Υπάρχουν μερικά πράγματα, ανεξάρτητα από το πόσα κάποιος μπορεί να σου πει για τη βιομηχανία της μόδας, που πρέπει να τα μάθεις μόνη σου από πρώτο χέρι», είχε πει στο αμερικάνικο Elle η πανέμορφη Kaia για την εμπειρία της στην πασαρέλα… και από ότι φαίνεται τα έμαθε πολύ σωστά.
«Μέχρι τη στιγμή που ξεκίνησε η Kaia το modelling, ήταν πολύ καλά πληροφορημένη σε ό,τι αφορούσε σχεδιαστές και νέους φωτογράφους. Ήταν έτοιμη», έχει δηλώσει η διάσημη μητέρα της και παρατηρώντας στην παρακάτω gallery τις επιδόσεις στις πρόσφατες Fashion Weeks σε Παρίσι, Μιλάνο, Λονδίνο και Νέα Υόρκη, η ετοιμότητα και το πηγαίο ταλέντο της ήταν αυτά που την οδήγησαν στο να γίνει σήμερα ένα από τα καλύτερα και τα πιο «σύγχρονα» μοντέλα.
Η ντελικάτη ομορφιά της, σε συνδυασμό με το ανεπιτήδευτο κούρεμά της, την εντυπωσιακή σωματοδομή της, το πείσμα και την εργατικότητά της, συνιστούν έναν «εκρηκτικό» συνδυασμό όχι μόνο για μοντέλο πάνω σε catwalk αλλά για κάθε μοντέρνα, χειραφετημένη γυναίκα που εργάζεται σκληρά για να ολοκληρωθεί σαν άνθρωπος και σαν επαγγελματίας. H Kaia είναι μόλις 18 ετών και ολόκληρος ο κόσμος της μόδας έχει «ξεχάσει» ποια είναι η διάσημη μαμά της. Αυτό από μόνο τους είναι μία απόδειξη της μεγάλης της επιτυχίας, τις υπόλοιπες αποδείξεις θα τις βρεις κοιτώντας τις φωτογραφίες από τα πρόσφατα fashion shows που πήρε μέρος…
 Eπτά τάσεις στα παλτό που όλες θα υιοθετήσουμε φέτος

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: