H Jill Biden στο εξώφυλλο της Vogue με το αγαπημένο print του Oscar de la Renta

H Jill Biden στο εξώφυλλο της Vogue με το αγαπημένο print του Oscar de la Renta

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ σε μία φωτογράφιση που αποπνέει στυλ, κομψότητα και vintage αέρα.

Στις 20 Ιανουαρίου του 2021, ο Joe Biden ορκίστηκε ως ο 46ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών (έχει διατελέσει 47ος αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, από το 2009 έως το 2017, ενώ είχε αντιπροσωπεύσει το Delaware ως Γερουσιαστής από το 1973 έως το 2009). Στο πλευρό του βρέθηκε η δυναμική Jill Biden, μία γυναίκα που απασχολεί την επικαιρότητα όχι μόνο για την πολιτική της δράση αλλά και για τις ενδυματολογικές της επιλογές που αποτελούν έμπνευση για εκατομμύρια business women σε όλο τον κόσμο.

Η Biden έχει σπουδάσει Ιατρική στο Πανεπιστήμιο του Delaware, ενώ έχει και δύο Masters από το West Chester University και το Villanova University. Ανάμεσα στα άλλα, είναι ιδρύτρια του μη-κερδοσκοπικού οργανισμού Biden Breast Health Initiative, έχει εκδόσει ένα βιβλίο με απομνημονεύματα -ere the Light Enters: Building a Family, Discovering Myself- αλλά και δύο παιδικά βιβλία. 

Τι φόρεσαν οι Kamala Harris και Jill Biden στην ορκωμοσία του νέου Προέδρου των ΗΠΑ;

Υπό τον φωτογραφικό φακό της Annie Leibovitz και με τη στυλιστική βοήθεια της Tonne Goodman, η Jill Biden έγινε τώρα εξώφυλλο της Αμερικανικής Vogue (τεύχος Αυγούστου) φορώντας το αγαπημένο print του Oscar de la Renta που ομολογουμένως ταιριάζει άψογα με την προσωπικότητά της.

Vintage αέρας στο φόρεμα της Jill Biden

Το #odlrspring2021 σχέδιο του Αμερικανικού οίκου φέρνει στο μυαλό σταρ του Old Hollywood. Φαντάζεσαι την Audrey Hepburn να φοράει το γεμάτο λουλούδια φόρεμα, στην απόχρωση του κλασικού royal blue. Και να ολοκληρώνει, με τι άλλο, από το λαμπερό της χαμόγελο.

Η Jill Tracy Jacobs Biden, άλλωστε, αυτό αποπνέει στο στυλιστικό κομμάτι. Ένα κράμα κλασικού αέρα στο σύνολο, ποιοτικά υφάσματα στη λεπτομέρεια και μερικές πιο μοντέρνες πινελιές που φέρνουν την εμφάνιση πιο κοντά στις τάσεις του σήμερα.

Το εντυπωσιακό δημιούργημα του Oscar de la Renta με το print που λατρεύει τόσο η Πρώτη Κυρία όσο και ο ίδιος ο οίκος, κοστίζει 1,200 ευρώ περίπου και είναι ΑΥΤΟ το φόρεμα που θα έχεις για πάντα στη ντουλάπα σου, να το φοράς κάθε φορά που έχεις ανάγκη να νιώσεις ιέρεια του στιλ.

Το ίδιο το print κοσμεί πολλά διαφορετικά πατρόν του οίκου, όπως mini και maxi dresses, jackets και ολόσωμες φόρμες (θα τα δεις τα στην παρακάτω gallery και θα τα λατρέψεις!).

Η ιδιαίτερη εμφάνιση της Jill Biden είναι trending θέμα στα social media

Το mentality και ενεργός ρόλος της Πρώτης Κυρίας

Στη σχετική ανάρτηση στο Instagram, διαβάζεις:

«Όταν έγινα δεύτερη κυρία -και είχα πολλά πράγματα που ήθελα να κάνω- πάντα έλεγα ‘Ποτέ δε θα αφήσω αυτήν την πλατφόρμα ανεκμετάλλευτη. Και τώρα έχω μία μεγαλύτερη πλατφόρμα και σκέφτομαι κάθε μέρα… Τι θα μπορούσα να αφήσω; Κάτι που θα ήθελα να αφήσω; Τίποτα. Αν κάτι νιώθω, είναι ότι θέλω να προσθέσω περισσότερα πράγματα, αλλά ξέρω ότι δεν είναι εφικτό, γιατί θες να είσαι επικεντρωμένη, γιατί θέλεις να κάνεις τα πράγματα καλά. Και υπάρχουν τόσα πολλά να κάνεις. Πολλά. Να. Κάνεις»

Το vouching του Joe Biden

Αυτή της τη θέληση για πολυπραγμοσύνη, για να παράγει και να προσφέρει στο κοινό, επιβεβαίωσε και ο Joe Biden, αφού πρώτα αποκάλυψε ότι αρχικά η Jill Biden ήταν διστακτική να αναλάβει ακόμα και τον ρόλο της συζύγου Γερουσιαστή των ΗΠΑ (θέση στην οποία εκείνος βρέθηκε το 1973): «Μου ήταν ξεκάθαρο ότι ήξερε ακριβώς τι να κάνει αν ήταν πρώτη κυρία. Οπότε, πιστεύω ότι ήρθε -γνωρίζοντας την εμπειρία του να είσαι Αντιπρόεδρος, γνωρίζοντας τη δύναμη της προεδρίας- γνωρίζοντας ότι μπορούσε να αλλάξει τα πράγματα»

 

 Αν θέλεις να διαβάλεις όλο το άρθρο της Vogue, μπες εδώ.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: