H Irina Shayk μας αποκαλύπτει το απόλυτο lingerie trend του καλοκαιριού

Μερικές φορές τα εσώρουχα είναι τόσο όμορφα που δεν θα έπρεπε να τα κρύβεις. Και αυτό ακριβώς σκέφτηκαν στην Intimissimi όταν δημιούργησαν το νέο bralette Eleonora. Underwear και fashion designers ενώνoυν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν το ιδανικό «ταίρι», με τη θηλυκότητα να φλερτάρει με την κομψότητα και κάπως έτσι να γεννιέται το σχέδιο Εleonora. H καινοτομία όμως του brand δεν σταματά εκεί. H Irina Shayk μας αποκαλύπτει το απόλυτο lingerie trend του καλοκαιριού
Η Intimissimi επεκτείνει την γκάμα των σουτιέν της με τα νέα σχέδια bralette, τα οποία μπορείς να φορέσεις φυσικά σαν εσώρουχα μέσα από το σύνολό σου, αλλά και σαν πρωταγωνιστικό στοιχείο του ook σου. Ένα τόσο κομψό και sexy lingerie είναι ωραίο να φαίνεται μέσα από ένα ανοιχτό ανδρικό πουκάμισο, ένα jean jacket, ένα κιμονό, ακόμα και μία σαλοπέτα.

Από τριγωνικό σουτιέν χωρίς ενίσχυση, με Ultra-light δαντέλα, χωρίς μπανέλες αλλά μέχρι και πιο περφορμαρισμένο bra top. Τρία sensual σχέδια που προτείνουν μία φίνα δαντέλα με LYCRA® fibre, μία δαντέλα που χαρακτηρίζεται από θηλυκή κομψότητα κι εκπληκτική ελαστικότητα με αποτέλεσμα να νιώθεις αφάνταστα άνετα όταν το φοράς. 

Και το καλό με το Eleonora, αν κρίνουμε από την Irina Shayk, δεν είναι πως νιώθεις μόνο όμορφα όταν το φοράς, αλλά πως δείχνεις και το ίδιο ωραία.

H Irina Shayk μας αποκαλύπτει το απόλυτο lingerie trend του καλοκαιριού

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: