H Havaianas και η Happy Socks δημιούργησαν έναν συνδυασμό για να κρατήσουν το καλοκαίρι ζωντανό

Έχοντας ως κοινό χαρακτηριστικό την αγάπη τους για την μετατροπή καθημερινών αντικείμενων σε μοναδικά, πολύχρωμα κομμάτια, οι δύο εταιρίες δημιούργησαν κάλτσες με διχάλα που ταιριάζουν απόλυτα με σαγιονάρες, σε 3 διαφορετικά σχέδια. Με πηγή έμπνευσης τα χιονισμένα τοπία της Σουηδίας και τις ηλιόλουστες παραλίες της Βραζιλίας, η συγκεκριμένη συλλογή έχει δημιουργηθεί με σκοπό να φορεθεί με όλες τις καιρικές συνθήκες. Τα σχέδια περιλαμβάνουν σκι, χιονισμένες βουνοκορφές, φοίνικες, τουκάν και μεγάλα κύματα.
H Havaianas και η Happy Socks δημιούργησαν έναν συνδυασμό για να κρατήσουν το καλοκαίρι ζωντανό

Χάρη στον άψογο σχεδιασμό που έχουν οι κάλτσες με τη διχάλα, μπορείτε να φοράτε τις Havaianas σας μέσα και έξω από το σπίτι με οποιονδήποτε καιρό, κρατώντας έτσι το πνεύμα του καλοκαιριού ζωντανό όλο τον χρόνο! Η Carla Schmitzberger, Αντιπρόεδρος του brand Havaianas παγκοσμίως, αναφέρει: «Havaianas σημαίνει χαρά και άνεση, και μέσω της συγκεκριμένης συνεργασίας μπορούμε να προσφέρουμε και τα δύο όλο το χρόνο. Οι αγαπημένες σας Havaianas μετατρέπονται στο καλύτερο υπόδημα τόσο για το σπίτι όσο και για τις διακοπές, για όλη τη διάρκεια του χρόνου. Όπως λέει και ο Viktor Tell, Ιδρυτής και Creative Director των Happy Socks «Τα ετερώνυμα έλκονται. Οι κάλτσες και οι σαγιονάρες είναι ο τέλειος συνδυασμός και διαδίδουν τη χαρά και το χρώμα παγκοσμίως σε κάθε εποχή του χρόνου.»
H Havaianas και η Happy Socks δημιούργησαν έναν συνδυασμό για να κρατήσουν το καλοκαίρι ζωντανό

Info: Τα σχέδια Happy Socks x Havaianas είναι διαθέσιμα στο www.happysocks.com και www.havaianas-store.com, αλλά και στα καταστήματα Happy Socks. Τα πακέτα, που περιλαμβάνουν τις κάλτσες με τη διχάλα και τις σαγιονάρες, είναι διαθέσιμα στα μεγέθη 35–46, με ταιριαστές κάλτσες σε μεγέθη 36–40 και 41–46.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: