H Hailey Bieber αντιγράφει το αθλητικό στιλ της πριγκίπισσας Diana

Διάβασε ακόμη:

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, λοιπόν, η Diana να χαρακτηριστεί ως style icon. Τότε αλλά και τώρα ο τίτλος αυτός είναι ένας που θα «κρατάει» για πάντα. Ίσως να ήταν και από τις πρώτες influencers που γνωρίσαμε, μιας και το στιλ της όταν ζούσε ήταν ένα που είχε αντίκτυπο σε αυτό πολλών γυναικών της εποχής. Αυτό είναι κάτι που ισχύει μέχρι και σήμερα. Οι εμφανίσεις της Πριγκίπισσας Diana έχουν επηρεάσει όχι μόνο το στιλ σύγχρονων γυναικών, αλλά και την ίδια τη βιομηχανία της μόδας.

 

Δες ακόμη:

Από συλλογές οίκων που έχουν αφιερώσει τις κολεξιόν τους στην ίδια (βλ. Off-ite Spring 2018), μέχρι και γυναίκες που το στιλ τους έχει ξεκάθαρες αναφορές από παλαιότερες εμφανίσεις της, η Diana είναι ένα πρόσωπο που ακόμα και σήμερα, εν έτει 2019, ασκεί επιρροή. Απόδειξη, η πρόσφατη φωτογράφιση της Vogue Paris.

 

Με αφορμή φωτογράφιση του περιοδικού μόδας, η fashion editor του Virginie Benarroch «μεταμόρφωσε» τη Hailey Bieber (aka Baldwin) στην Πριγκίπισσα Diana.

 

Στην εμπνευσμένη, από τη γαλαζοαίματη φωτογράφιση, την οποία επιμελήθηκε ο φωτογράφος Gregory Harris, η Hailey φοράει μερικά από τα πιο εμβληματικά της looks (όπως τα casual, θεϊκά σύνολα που περιλάμβαναν biker shorts και φαρδιά φούτερ) επιβεβαιώνοντας τη διαχρονικότητα του στιλ της Diana.

 

Το αποτέλεσμα; Απλά φανταστικό, τρομερά απολαυστικό ενώ κάτι oversized “τετράγωνα” σακάκια που φορούσε η πριγκίπισσα και που φοράει και το μοντέλο στη φωτογράφιση, είμαστε σίγουρες ότι θα γίνουν ανάρπαστα από το φθινόπωρο.

Κεντρική φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: