H Hailey Baldwin αποκαλύπτει τα αξεσουάρ που πρέπει να έχει κάθε στυλάτο κορίτσι

Την τελευταία ημέρα της Eβδομάδας Mόδας της Νέα Υόρκης, η Hailey Baldwin άνοιξε την ντουλάπα της για λογαριασμό της αυστραλιανής Vogue, αποκαλύπτοντας μερικά από τα αγαπημένα της ρούχα και αξεσουάρ για τη φετινή άνοιξη. Και η αλήθεια είναι ότι ενθουσιαστήκαμε με όσα έδειξε το 21χρονο μοντέλο με το υπέροχο σταρένιο δέρμα και τα ατελείωτα πόδια, το οποίο αξίζει να ακολουθήσεις δίχως δεύτερη σκέψη στο Instagram.
H Hailey Baldwin αποκαλύπτει τα αξεσουάρ που πρέπει να έχει κάθε στυλάτο κορίτσι
Από αυτά που ξεχωρίσαμε ήταν φυσικά και τα κοσμήματα από τη νέα συλλογή της Pandora, New shine. Πρόκειται για την πρώτη καινούργια, ολοκληρωμένη, συλλογή που λανσάρει το δημοφιλές brand ύστερα από 5 χρόνια. Επίσης είναι και η πρώτη collection που επιμελούνται οι νέοι creative directors της Pandora, οι Francesco Terzo και Filippo Ficarelli. Οι διαφορές στο ύφος και τις σχεδιαστικές γραμμές συγκριτικά με παλιότερες σειρές είναι παραπάνω από εμφανείς, αρκεί να ρίξεις μια ματιά στα vintage μενταγιόν ή στα λαμπερά, χειροποίητα, βραχιόλια από επίχρυσο (18K) ατόφιο ασήμι.

Στο βίντεο που ακολουθεί, η Baldwin συνδυάζει τα κοσμήματα της σειράς New Shine με πολλά και ετερόκλητα μεταξύ τους outfits. Από ένα καλοκαιρινό φόρεμα, που μπορείς να το φορέσεις στις διακοπές σου και εντελώς casual μονόχρωμα staples μέχρι τη κλασσική κόκκινη τουαλέτα που «απαιτείται» στα ανοιξιάτικα κινηματογραφικά φεστιβάλ, όπως αυτό των Καννών.
Η Ηailey μάλιστα ξεχωρίζει και το αγαπημένο της look όταν έβγαινε χαλαρά με τον (πρώην της πλέον) Justin Bieber. «Ήθελα να είναι κάτι διακριτικό και άνετο. Η μόνη υπερβολή ήταν τα oversized γυαλιά ηλίου για να κρατάω μακριά τους haters και τους paparazzi». Τη διπλή σειρά από σκουλαρίκια της σειράς New Shine, τα γούρια της, όπως λέει η ίδια, τη συνδύαζε με boyfriend’s T-shirt, πετυχαίνοντας έτσι το απόλυτα 90’s, επιμελώς ατημέλητο, look.
 Tα Cocoandsilk υποδέχονται τη νέα σεζόν με την πιο φωτεινή, καλοκαιρινή συλλογή ρούχων
H Hailey Baldwin αποκαλύπτει τα αξεσουάρ που πρέπει να έχει κάθε στυλάτο κορίτσι

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: