H Gap κλείνει τα 50 και το γιορτάζει με μία συλλογή η οποία έχει τo denim στο επίκεντρό της

Από το 1969 μέχρι και σήμερα, το denim παραμένει πρωταγωνιστής σε κάθε καμπάνια της εταιρίας και αποτελεί τη βάση για τις περισσότερες δημιουργίες της. Έχοντας στόχο τη συνεχή εξέλιξη, η GAP άλλαξε, έγινε πιο δυναμική, πιο ευέλικτη ενώ οι εφαρμογές του Denim προσαρμόστηκαν στις ανάγκες της εποχής και των πελατών της.
H Gap κλείνει τα 50 και το γιορτάζει με μία συλλογή η οποία έχει τo denim στο επίκεντρό της

Από το 1996 στο σήμερα
Το αγαπημένο brand, από το 1969 έως και σήμερα, συνεχίζει να επηρεάζει τη μόδα, να διαμορφώνει το στιλ και να μας ωθεί να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα επιλέγοντας κομμάτια υψηλής ποιότητας, άνετα και για κάθε τύπο σώματος. Επισκεφτείτε ένα κατάστημα GAP και ανακαλύψετε τη νέα Φθινοπωρινή συλλογή, εμπνευσμένη από δυναμικούς ανθρώπους και vintage μοτίβα. Ανακαλύψτε εξαιρετικά σχεδιασμένα high-waisted jeans που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις κάθε γυναικείου σωματότυπου, τονώνουν την αυτοπεποίθηση και αναδεικνύουν τη μοναδικότητά σας. Για τις πρωινές σας εξορμήσεις επιλέξτε ένα μοντέρνο high rise jean και συνδυάστε το μ’ ένα από τα εμβληματικά logo φούτερ ή μ’ ένα άνετο πουλόβερ σε αποχρώσεις του γκρι ή του μαύρου. Αν πάλι θέλετε να δημιουργήστε ένα εντυπωσιακό smart look από το πρωί μέχρι και το βράδυ, φορέστε ένα πλεχτό top σε ανοιχτούς τόνους, ένα καρό ή μονόχρωμο blazer και φυσικά τις αγαπημένες σας γόβες. Για τον άνδρα, τα απαλά stretch jeans χαρίζουν άνεση για ένα all-day look. Ανακαλύψτε το δικό σας denim, για την δουλειά, τις βόλτες στην πόλη αλλά και την βραδινή έξοδο και ζήστε με άνεση κάθε στιγμή της ημέρας. Slim, standard, skinny, straight ή relaxed, όποιος και αν είναι ο δικός σας τύπος denim, συνδυάστε το με ένα πλεχτό πουλόβερ ή ένα ζεστό μοντέρνο hoodie και ετοιμαστείτε να κλέψετε τις εντυπώσεις. Και μη ξεχνάτε, Denim loves…Denim!
H Gap κλείνει τα 50 και το γιορτάζει με μία συλλογή η οποία έχει τo denim στο επίκεντρό της

50 χρόνια Gap 
Με αφορμή τα 50 χρόνια, η GAP δημιουργεί την «1969 Premium Collection», για να γιορτάσει την «επέτειο μόδας» και μας αποκαλύπτει την σύγχρονη εξέλιξη του denim μέσα στις δεκαετίες. Επηρεασμένη από την αισθητική και τις νόρμες κάθε δεκαετίας τόσο στην ανδρική όσο και στη γυναικεία συλλογή η Gap μας παρουσιάζει τα κομμάτια που πρωταγωνίστησαν σε κάθε δεκαετία:
1970’s: Πρωτοποριακά denim jackets με vintage γιακά και jeans καμπάνα
1980’s: Ιcon jackets με το logo της GAP
1990’s: Cropped denim jackets και ψηλόμεσα jeans
H Gap κλείνει τα 50 και το γιορτάζει με μία συλλογή η οποία έχει τo denim στο επίκεντρό της

Επιστροφή στα θρανία με άνεση και στιλ
Η «Back to School» συλλογή της Gap παρακινεί τους μικρούς σας εξερευνητές να ξεκινήσουν τη νέα σχολική χρονιά με άνεση για ένα γεμάτο παραγωγικό χειμώνα. Η νέα Φθινοπωρινή συλλογή της Gap είναι γεμάτη από μπλουζάκια σε απίστευτα χρώματα και σχέδια, ζεστά hoodies και μάλλινα πουλόβερ για όλες τις ώρες της ημέρας, το σχολείο αλλά και για το ατελείωτο παιχνίδι το Σαββατοκύριακο. Καθώς το denim βρίσκεται στο προσκήνιο και στην παιδική συλλογή, μη χάσετε την ευκαιρία να ανακαλύψτε μέσα από μία τεράστια γκάμα χρωμάτων τα εμβληματικά unisex jean jackets της GAP, τα ψηλόμεσα skinny jeans για κορίτσια και τα άπαιχτα slim jeans για τα όλο ζωντάνια αγόρια σας. Από τη babyGap συλλογή δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα κολάν και οι μπλούζες σε απαλές υφές και τα υπέροχα χαριτωμένα φορμάκια για τα μικρά σας αγγελούδια.
H Gap κλείνει τα 50 και το γιορτάζει με μία συλλογή η οποία έχει τo denim στο επίκεντρό της

Λίγα λόγια για τη GAP
Τα GAP διακρίνονται για το νεανικό τους πνεύμα και είναι συνώνυμα με την ελευθερία έκφρασης του προσωπικού στυλ. Για περισσότερα από 50 χρόνια, τα GAP έχουν αγαπηθεί σε όλο τον κόσμο για το casual στυλ που αποπνέουν. Τα GAP αποτελούν τον δημοφιλέστερο προορισμό για τα απαραίτητα ρούχα μιας σύγχρονης γκαρνταρόμπας, με κομμάτια που χαρακτηρίζονται από τέλεια εφαρμογή, υψηλή ποιότητα και καινοτόμα στοιχεία.
Όλα άρχισαν το 1969, όταν ο Donald G. Fisher στο Σαν Φρανσίσκο ήθελε να αλλάξει ένα τζιν παντελόνι. Επισκεπτόμενος το ένα κατάστημα μετά το άλλο, ανακάλυψε ότι τα τμήματα των τζιν ήταν ανοργάνωτα, με πολύ μικρή ποικιλία και δύσκολα για να ψωνίσεις. Έτσι, ο Fisher και η γυναίκα του Doris, δημιούργησαν ένα κατάστημα, το οποίο θα συγκέντρωνε όλα τα τζιν και θα πουλούσε δίσκους μουσικής. Αυτό ήταν το πρώτο κατάστημα GAP και τότε η εταιρεία επεκτάθηκε ραγδαία παγκοσμίως, δημιουργώντας ρούχα και αξεσουάρ για γυναίκες , άνδρες και παιδιά συμπεριλαμβάνοντας και τις εξής συλλογές: GapKids, babyGap, GapMaternity, GapBody και GapFit.

Τα GAP ήρθαν στην Ελλάδα το 2008 και σήμερα διαθέτουν 9 καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: