H Φαίη Σκορδά φοράει το απόλυτο φόρεμα για τα Χριστούγεννα και είναι ακόμα Νοέμβριος

Είναι κόκκινο, είναι στενό, είναι σίγουρα sexy και πολύ εορταστικό: αν ψάχνεις φόρεμα για τις γιορτές, σταμάτησε την έρευνα… η παρουσιάστρια μόλις το βρήκε για εσένα.

To ότι φοράμε κόκκινα ρούχα τα Χριστούγεννα είναι μία αμερικάνικη παράδοση που ξεκίνησε από τα 50s και συνεχίζεται και σε άλλες Ηπείρους και σε επόμενες χρονιές. Ξεκίνησε με κόκκινα πουλόβερ, κόκκινα εσώρουχα για τους πιο τολμηρούς και τα τελευταία χρόνια φτάσαμε να μιλάμε για κόκκινα φορέματα για τη μέρα του ρεβεγιόν, το εορταστικό τραπέζι αλλά και τα Xmas parties. Το κόκκινο άλλωστε κρύβει έτσι και αλλιώς μέσα του μία δόση λάμψης και σε προκαταβάλλει για (κυριολεκτικά!) red carpet εμφανίσεις.

Hot as Hell

Δεν ξέρουμε αν η Φαίη Σκορδά σκέφτηκε όλα τα παραπάνω πριν ανεβάσει την παρακάτω φωτογραφία στο Instagram αλλά από ό,τι φαίνεται έκανε υπέροχη επιλογή ρούχο για τις φετινές γιορτές. Το στενό, αμάνικο φόρεμά της με τον ανασηκωμένο λαιμό και την πλεκτή ύφανση είναι ό,τι πρέπει για ένα Χριστουγεννιάτικο κάλεσμα και επειδή είναι ακόμα Νοέμβριος εκείνη δεν το συνδύασε με ψηλοτάκουνα πέδιλα και χρυσά αξεσουάρ, αλλά με μαύρη ζώνη και μαύρες over the knee μπότες.
H Φαίη Σκορδά φοράει το απόλυτο φόρεμα για τα Χριστούγεννα και είναι ακόμα Νοέμβριος

How to: 10 stylish τρόποι να φορέσεις το κολάν σου φέτος τον χειμώνα

Το ότι το συγκεκριμένο σχέδιο είναι πλεκτό το κάνει ιδανικό και για ένα every day look. Μπορείς να το φορέσεις με sneakers και μακρυμάνικη μπλούζα από μέσα αλλά και με πουκάμισο από πάνω και bouties και να πας στο γραφείο ντυμένη κομψά, ζεστά αλλά και εορταστικά. Στην παρακάτω gallery θα βρεις 6 κόκκινα φορέματα για να αντιγράψεις και εσύ το Xmas look της Φαίης την επόμενη φορά που θα θες να κάνεις εντύπωση και να φορέσεις ένα outfit κυριολεκτικά «καυτό»!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

10 faux leather παντελόνια που θα προσθέσουν στυλ στις χειμερινές σου εμφανίσεις

Madwalk 2021: H μόδα (ξανά)συνάντησε τη μουσική στα πιο ανατρεπτικά catwalks της σεζόν

Οδηγός αγοράς: 10 ζακέτες που θα σε αγκαλιάσουν και θα χαρίσουν στυλ

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: