H EUROREPAR CAR SERVICE αλλάζει τα δεδομένα στη συντήρηση των αυτοκινήτων  

Τι θέλει σήμερα ένας ιδιοκτήτης ενός αυτοκινήτου; Να κυκλοφορεί με το αυτοκίνητό του με ασφάλεια, να έχει όλες τις  καλύψεις των εργοστασιακών εγγυήσεων, να ξέρει ότι κάθε εργασία που γίνεται ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, να εκτελούνται σωστά οι επισκευές και να κερδίζει χρόνο από άσκοπες επισκέψεις στα συνεργεία.

Η νέα εταιρία EUROREPAR CAR SERVICE, μέλος του Ομίλου Stellantis, ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των ιδιοκτητών Ι.Χ. Προσφέρει άριστες υπηρεσίες και στοχεύει να καταστεί ο ηγέτης στις υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής αυτοκινήτων πολλαπλών μαρκών (Multi-branding aftersales).

Η φιλοσοφία της νέας εταιρίας συνοψίζεται στην φράση:

« Να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες όλων των πελατών, ανεξάρτητα από την αγοραστική δύναμη τους, την μάρκα και την ηλικία του οχήματός τους».

Η EUROREPAR CAR SERVICE  σήμερα αποτελείται από ένα ταχύτατα αναπτυσσόμενο δίκτυο που μετράει πάνω από 5.500 συνεργεία με παρουσία σε 26 χώρες. Την επένδυση και ανάπτυξη της EUROREPAR CAR SERVICE στην Ελλάδα έχει αναλάβει ο Όμιλος Συγγελίδη, ο οποίος διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου. Μέχρι σήμερα  έχουν ενταχθεί στο δίκτυο επί ελληνικού εδάφους δέκα σημεία EUROREPAR ενώ στόχος είναι η πανελλαδική κάλυψη έως το τέλος του 2023.

Το δίκτυο των συνεργείων της Eurorepar Car Service μπορεί να προσφέρει  υπηρεσίες συντήρησης, επισκευής, διαγνωστικού ελέγχου, προέλεγχου ΚΤΕΟ κ.α,  σε επιβατικά αυτοκίνητα και ελαφρά φορτηγά  πολλαπλών μαρκών.

Το σημαντικό είναι ότι διαθέτει διαγνωστικά μηχανήματα “multibranding” τελευταίας τεχνολογίας καθώς και ηλεκτρονική πρόσβαση στην τεχνική βιβλιογραφία των κατασκευαστών.

Σε συνδυασμό μάλιστα με τους εξειδικευμένους τεχνικούς, εξασφαλίζει ότι μπορεί  να πραγματοποιήσει σωστά οποιαδήποτε εργασία  συντήρησης ή επισκευής χρειαστεί σύμφωνα πάντα με τις προδιαγραφές  και τα πρότυπα που ορίζει ο κάθε κατασκευαστής.

Αυτός που παραδίδει το αυτοκίνητό του για επισκευή έχει ήσυχο το κεφάλι του ότι οι εργασίες που θα γίνουν θα είναι σωστές και θα έχουν την εγγύηση της Eurorepar Car  Service.

Μέσα από τη βάση  των τεχνικών δεδομένων,  οι τεχνικοί του δικτύου Eurorepar Car  Service μπορούν να γνωρίζουν ακριβώς τα διαστήματα του σέρβις  κάθε μοντέλου είτε χιλιομετρικά είτε χρονικά. Σημαντικό είναι ότι με τα διαγνωστικά μηχανήματα αλλάζουν τα συγκεκριμένα εξαρτήματα και δεν αυτοσχεδιάζουν σπαταλώντας άσκοπα  χρόνο και χρήμα των πελατών. Γιατί δυστυχώς κάποιοι που δεν έχουν ούτε τα διαγνωστικά κέντρα αλλά ούτε και τις γνώσεις για τα σύγχρονα αυτοκίνητα προσπαθούν  να λύσουν ένα πρόβλημα με …αλχημείες που φυσικά επιβαρύνουν τους πελάτες.

Οι τεχνικοί της Eurorepar Car  Service εξασφαλίζουν τη συντήρηση ενός αυτοκινήτου  σύμφωνα με ότι ορίζει ο κατασκευαστής του.

Στον ιστότοπο www.eurorepar.gr οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν το δίκτυο των συνεργείων της Euro REPAR καθώς και το σύνολο των εργασιών – ανταλλακτικών που παρέχουν.

H EUROREPAR CAR SERVICE αλλάζει τα δεδομένα στη συντήρηση των αυτοκινήτων   gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: