H επόμενη Αντέλ: To 12χρονο κορίτσι με την αγγελική φωνή που τραγουδά στους δρόμους (Βίντεο)

Μία εμφάνισή της στην Έλεν Ντε Τζένερις ήταν αρκετή για να χαρακτηριστεί αυτό το 12χρονο κοpιτσάκι ως η ανερχόμενη Αντέλ. Το κοpιτσάκι με την αγγελική φωνή που θυμίζει αυτή της Adele, τραγουδούσε στους δρόμους της Ιρλανδίας, ώσπου έπεσε στην αντίληψη της διάσημης παρουσιάστριας.

Η 12χρονη Άλι Σέρλοκ εμφανίστηκε στο γνωστό σόου της κωμικού το βράδυ της Τετάρτης και σήμερα όλα τα μίντια μιλάνε για εκείνη και την ιστορία της, αλλά και το πόσο ιδιαίτερη φωνή έχει.

Η Άλι μάλιστα ταξίδεψε από την Ιρλανδία μέχρι την Καλιφόρνια κι ερμήνευσε το γνωστό τραγούδι της Αντέλ «A Million Years Ago», με αποτέλεσμα το πλήθος να σηκωθεί από τις θέσεις του και να την χειροκροτήσει.

Τα βίντεο με την ίδια να τραγουδά στον δρόμο κάνουν ήδη τον γύρο του διαδικτύου με τους χρήστες να σχολιάζουν πόσο ταλαντούχα είναι και πόσο της αξίζει μία λαμπρή καριέρα στην μουσική βιομηχανία.

Η ‘Αλι αποκάλυψε στην Ντε Ντένερις πως ξεκίνησε να τραγουδά στην ηλικία των 9 ετών, ενώ κιθάρα άρχισε να μαθαίνει μόνη της από την ηλικία των τριών ετών.

Η ίδια, παρότι είναι τόσο μικρή, παίζει μουσική μόνη της στον δρόμο για να βγάζει το χαρτζιλίκι της και όπως είπε δεν θα ξεχάσει ποτέ την στιγμή όπου ερμήνευσε το τραγούδι του Ed Sheeran, “Supermarket Flower”, και το βίντεο της είχε πάνω από 1 εκατομμύρια views στο YouTube.

Δείτε επίσης τα παρακάτω βίντεο:

Viral news

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: