H επικεφαλής της Ύπατης Αρμοστείας στην Ελλάδα συγχαίρει την Αγαπηδάκη για τη δουλειά της με τα ασυνόδευτα

Απάντηση σε χυδαίες εκφράσεις στα social media κατά της Ειδικής Γραμματείας για την Προστασία των Ασυνόδευτων και της κυβέρνησης, για την κατάληξη των ασυνόδευτων ανήλικων που φεύγουν απο τη χώρα

Απάντηση σε όσους επιχείρησαν να σπιλώσουν, με χυδαίες εκφράσεις μέσα από τα social media, τη δουλειά της ειδικής γραμματέως για την Προστασία των Ασυνόδευτων Ανηλίκων, Ειρήνης Αγαπηδάκη και της κυβέρνησης για τα ασυνόδευτα παιδιά και την κατάληξή τους μετά την αναχώρηση από την Ελλάδα, δίνει ανάρτηση της Μαρία Κλάρα Μάρτιν στο Twitter, η οποιά αποτελεί επικεφαλής της Ύπατης Αρμοστείας στην Ελλάδα.

Σε αυτήν, η Μαρτίν δίνει συγχαρητήρια στην κ. Αγαπηδάκη και στον μηχανισμό μετεγκατάστασης της ΕΕ για τη βελτίωση της ζωής των περισσότερων των 1.000 ασυνόδευτων που έχουν αναχωρήσει από την Ελλάδα με προορισμό άλλες χώρες της ΕΕ. Στην πιο πρόσφατη εξ αυτών, 14 παιδιά αναχώρησαν από τη χώρα μας για την Πορτογαλία.

«Χάρη στη σκληρή δουλειά της ειδικής γραμματέως για την Προστασία των Ασυνόδευτων Ανηλίκων, με τον μηχανισμό μετεγκατάστασης της ΕΕ, οι ζωές άνω των 1.000 παιδιών έχουν αλλάξει προς το καλύτερο. Προσβλέπουμε σε συνέχιση της συνεργασίας μας» ανέφερε η κ. Μαρτίν.



.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: