H Emily Ratajkowski μας δείχνει τα εσώρουχα που πρέπει να φοράμε όταν πηγαίνουμε supermarket

Αν μέχρι στιγμής έχεις συνηθίσει να πηγαίνεις στο supermarket φορώντας παλιά παντελόνια φόρμας, φαρδιά T-Shirts και από μέσα τα παλιά, μακό σουτιέν σου τότε σίγουρα δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή σου η τελευταία συλλογή εσωρούχων της Emily Ratajkowski. To πανέμορφο μοντέλο/ηθοποιός/σχεδιάστρια σε μία προσπάθειά της να μας δείξει πως μπορείς να είσαι casual χωρίς να χάνεις το σεξαπίλ σου φωτογραφήθηκε, για τις ανάγκες του promotion της νέας της lingerie collection, μέσα σε ένα supermarket στο Brooklyn. Το αποτέλεσμα, όπως θα δεις και στις φωτογραφίες της παρακάτω gallery, είναι κάτι παραπάνω από sexy ενώ την ίδια στιγμή είναι μία ωδή στην απλότητα και στην χρηστικότητα των εσωρούχων που φοράμε κάθε μέρα. Λευκά κομμάτια με spaghetti τιράντες, μπεζ ψηλόμεσα σλιπ με δαντέλα, ποδηλατικά κολάν και bustier σε nude αποχρώσεις αλλά και mini, στενά shapewear φορέματα που με ένα φούτερ από πάνω τα φοράς άνετα και σε μία βραδινή σου έξοδο, είναι μερικά μόνο από τα κομμάτια δια χειρός Ratajkowski που ξεχωρίσαμε.

Ολόκληρη η collection, την οποία μπορείς να βρεις εδώ, αποτελείται από 47 κομμάτια που καλύπτουν όλο το φάσμα του loungewear, από τα πιο sexy εσώρουχα μέχρι και τα πιο λειτουργικά. Τα πάντα κοστίζουν από 14 έως 42 δολάρια, πράγμα που σημαίνει πως η Emily έχει φροντίσει όχι μόνο για το sexiness σου αλλά και για τον μηνιαίο προϋπολογισμό σου αφήνοντας σου λεφτά και για τα ψώνια του supermarket. Γιατί φαίνεται hot να φωτογραφίζεσαι μπροστά στο ψυγείο με τα γιαούρτια αλλά καλό είναι να μπορείς να τα αγοράσεις και μετά το τέλος του shooting.
Δες επίσης: Πέντε hair accessories που θα βλέπεις παντού το 2019

H Emily Ratajkowski μας δείχνει τα εσώρουχα που πρέπει να φοράμε όταν πηγαίνουμε supermarketΘα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!

(?)

moda

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: