H Emily Blunt με ροζ φόρεμα και neon πέδιλα, μας υπενθυμίζει γιατί είναι ένα από τα αγαπημένα μας style icons

Διάβασε ακόμη:

Σίγουρα σε αυτό παίζει ρόλο αυτή η πηγαία κομψότητα που λέγαμε πριν, την οποία προσωπικά, μεταφράζω και ως πηγαία «αυτοπεποίθηση». Αυτό νομίζω είναι και το μυστικό της Emily η οποία παρ” όλη τη γλυκιά προσωπικότητά της, καταφέρνει να εκφράζει πάντα τη δυναμική πλευρά του εαυτού της. Αυτά τα στοιχεί είναι πάντα «παρόντα» στις εμφανίσεις της και ίσως να είναι και αυτός ο λόγος που τη θεωρούμε (όχι μόνο εμείς αλλά και πολύς ακόμη κόσμος) από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες του Hollywood. Μας επιβεβαίωσε την καλή αίσθηση του στιλ της αλλά και το γεγονός ότι είναι μια δυναμική παρουσία, στην πρόσφατη εμφάνισή της στο 13o Ετήσιο gala που διοργάνωσε το Αμερικανικό Ινστιτούτο για τραύλισμα.

Δες ακόμη:

Η 36χρονη ηθοποιός μας έδειξε για άλλη μια φορά την αγάπη της για τη μόδα, φορώντας, και υποστηρίζοντας άψογα, ένα uber κομψό ροζ φόρεμα. Δημιουργία του Elie Saab, το πανέμορφο ρούχο είχε λεπτομέρειες από ροζ δαντέλα και ένα μεγάλο φιόγκο στο σημείο του στέρνου, ενώ διαφορετικά patterns του υφάσματος δημιουργούσαν ενδιαφέροντα «κοψίματα» στο φόρεμα. Αυτό που ξεχωρίσαμε από το φόρεμά της, ήταν το κάτω μέρος που αποτελούνταν από μια πανέμορφη πλισέ φούστα η οποία διέθετε λεπτομέρειες από δαντέλα.

Charles Sykes/Invision/AP 

Το εκπληκτικό αυτό φόρεμα, η Blunt συνδύασε με μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν: το neon. Η ηθοποιός έδωσε ένα ενδιαφέρον twist και μια σύγχρονη ματιά στο φινετσάτο σύνολό της, φορώντας ένα ζευγάρι neon πορτοκαλί πέδιλα της Sophia Webster.

Charles Sykes/Invision/AP 

Αυτό μας έκανε όμως περισσότερο εντύπωση, ήταν το γεγονός ότι η Blunt αποκάλυψε στο Gala ότι σαν παιδί τραύλιζε. Η ίδια στον λόγο που έδωσε στο event δήλωσε ότι καταπολέμησε το τραύλισμα, παρατηρώντας ηθοποιούς στην τηλεόραση και κάνοντας εξάσκηση στον καθρέφτη.

«Επειδή δεν μπορούσα να μιλήσω καλά, κοιτούσα και άκουγα. Ήμουν στο μετρό, κοιτούσα τους ανθρώπους και επινοούσα ιστορίες για τη ζωή τους», δήλωσε σχετικά στο Harper’s Bazaar.

Άλλος ένας λόγος για να τη θαυμάζουμε.

Κεντρική φωτογραφία: Charles Sykes/Invision/AP

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: