H Ελεονώρα Μελέτη φαίνεται πως έχει βρει το αγαπημένο της ρούχο για φέτος

H Ελεονώρα Μελέτη φαίνεται πως έχει βρει το αγαπημένο της ρούχο για φέτος

Και το φοράει συχνά στην πρωινή εκπομπή της, «Ώρα για Μελέτη».

Η Ελεονώρα Μελέτη λέει την πιο όμορφη «καλημέρα» κάθε πρωί, μέσα από την εκπομπή της «Ώρα για Μελέτη» και τη συχνότητα του Alpha και αυτό δεν συμβαίνει μόνο γιατί είναι γοητευτική και πολύ θετική παρουσία, αλλά και γιατί φοράει τα σύνολα που όλες θέλουμε να έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας.

Πάντα ντυμένη με θηλυκό και σοφιστικέ τρόπο, μας έχει χαρίσει πολλά preppy #ootd τις τελευταίες ημέρες και ανάμεσα στα παστέλ κοστούμια και στα ladylike, midi φορέματα έχουμε ξεχωρίσει τη φετινή «στυλιστική εμμονή» της παρουσιάστριας που φαίνεται να είναι οι ολόσωμες φόρμες. Πρόσφατα την είδαμε με μία πολύ κομψή μπλε jumpsuit και σήμερα, όπως θα δεις και στο παρακάτω video, την βλέπουμε με ένα μοβ (μελιτζανί) overall και stappy heels από κάτω σε ανοιχτή, ροζ απόχρωση.

Οι ολόσωμες φόρμες, εκτός από πάρα πολύ πρακτικό και fashionable στυλ ρούχου, είναι και από τα must wear trends της σεζόν. Αντίστοιχα σχέδια είδαμε στις συλλογές F/W 2020-21 μεγάλων Οίκων Μόδας, όπως Gucci, Isabel Marant και άλλοι. Ένα ρούχο σαν και αυτό αρκεί για να κάνεις statement από μόνο του. Χρειάζεσαι μόνο ένα κομψό ζευγάρι ψηλοτάκουνα και μία cross body τσάντα για να έχει μία ολοκληρωμένη εμφάνιση που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη το πρωί αλλά και το βράδυ. Κάν’ το όπως η Ελεονώρα!
 Eίναι Δευτέρα και αυτά τα 10 ρούχα και αξεσουάρ μπορούν να σου φτιάξουν τη διάθεση

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: