H Ελένη Μενεγάκη μόλις φόρεσε ένα από τα πιο hot χρώματα της φετινής άνοιξης

H Ελένη Μενεγάκη μόλις φόρεσε ένα από τα πιο hot χρώματα της φετινής άνοιξης

Δεύτερη μέρα που η Ελένη Μενεγάκη βγαίνει live στο αέρα της καθημερινής της εκπομπής στον Alpha, με μειωμένο αριθμό συνεργατών στο studio (γενικά) και στο πάνελ της (ειδικά). Όλα τα μέλη της εκπομπής φορούσαν ειδικά γάντια και κρατούσαν μεγάλες αποστάσεις μεταξύ τους. Χθες μάλιστα, η πανέμορφη παρουσιάστρια είχε συνδυάσει το floral φόρεμά της με τα μοβ γάντια της δίνοντας μας μία ιδέα για το πώς κινείται τη μόδα, σε lifestyle επίπεδο, στα «χρόνια του Κορονοϊού».

Σήμερα η Ελένη προφανώς και δεν ξέχασε τα μέτρα προφύλαξης από τον COVID-19 και φόρεσε πάλι γάντια (δες αναλυτικά το σύνολό της στην gallery), λευκά αυτήν τη φορά, αλλά και ένα μονοχρωματικό σύνολο που υιοθετούσε ένα από τα πιο hot color trends αυτής της άνοιξης: το «Dear Evan Hansen» blue, αυτή την ζωηρή μπλε απόχρωση που σύμφωνα με την Pantone είναι ένα από τα top χρώματα του 2020.

Η παρουσιάστρια φόρεσε ένα μεταξωτό πουκάμισο με mao γιακά (δηλαδή χωρίς πέτο) και από κάτω ένα στενό, υφασμάτινο παντελόνι ακριβώς στον ίδιο φωτεινό τόνο του μπλε. Η fashionable προσθήκη ήταν τα πέδιλα της Ελένης Μενεγάκη που είχαν animal prints και όχι κάποια διαφορετική απόχρωση του μπλε. Ωραίο twist για να «σπάσει» το one color look της και για να μας δείξει πως μπορούμε να είμαστε δημιουργικές σε ό,τι αφορά το στυλ μας ακόμα και σε μία τέτοια δύσκολη περίοδο.
 H Ελένη Μενεγάκη και το στυλιστικό της τρικ για τον κορονοϊό είναι ό,τι πιο σωστό θα δεις σήμερα

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: