H Eλένη Μενεγάκη με το σημερινό look της μας έκανε να σκεφτούμε πως δεν ανυπομονεί για το καλοκαίρι

H Eλένη Μενεγάκη με το σημερινό look της μας έκανε να σκεφτούμε πως δεν ανυπομονεί για το καλοκαίρι

Για δύο πράγματα μετράνε συστηματικά την ώρα τον τελευταίο καιρό: το ένα είναι να βγούμε από την καραντίνα, το άλλο είναι να φορέσουμε τα καλοκαιρινά μας ρούχα και να υποδεχθούμε την εποχή που έχει δικαιωματικά τον τίτλο «της πιο ωραίας του χρόνου». Η Ελένη Μενεγάκη, από την άλλη, έχουμε λόγους να πιστεύουμε πως είναι «μία από εμάς» κατά το ήμισυ, γιατί ο αυτοπεριορισμός θα θέλει και εκείνη να λήξει, αλλά για το καλοκαίρι δεν φαίνεται να ανυπομονεί και τόσο.

Τουλάχιστον αυτό μαρτυράει η σημερινή της εμφάνιση στην εκπομπή της στον ALPHA. H όμορφη, ξανθιά παρουσιάστρια δεν φόρεσε ούτε κάποια από τα αγαπημένα της wrap φορέματα ούτε το κλασικό style combo: υφασμάτινο παντελόνι – λευκό πουκάμισο. «Αντίθετα σε όλα τα προγνωστικά» φόρεσε ένα κοτλέ κόκκινο παντελόνι από τον Oίκο Dsquared2 και ένα πουλόβερ (ναι, καλά διάβασες) σε ζιβάγκο σχέδιο και λευκό χρώμα από το brand Τwenty29.

Εκκεντρική επιλογή αν σκεφτεί κάποιος πως πλησιάζουμε στον Μάιο, αλλά από την άλλη ενδεικτική για να καταλάβουμε το mood της Ελένης που ακόμα μόνο καλοκαιρινό δεν το λες!
 15 ανοιξιάτικες mini φούστες που ταιριάζουν σε όλες

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: