H Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε σε αυτό που ξέρει καλά και φόρεσε κάτι γνώριμο…

H Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε σε αυτό που ξέρει καλά και φόρεσε κάτι γνώριμο...

«Η Μεγάλη Επιστροφή»: αυτόν τον τίτλο θα μπορούσε να έχει η σημερινή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση του Alpha καθώς μετά από τις ημέρες του Πάσχα ξαναγύρισε στην τηλεοπτική μας καθημερινότητα. Και το έκανε με έναν τρόπο που μόνο η Ελένη θα μπορούσε: με ρομαντική και ταυτόχρονα ανοιξιάτικη διάθεση. Μία νότα αισιοδοξίας στη δύσκολη πραγματικότητα που διανύουμε όλοι και δεν αναφερόμαστε σε αυτά που συζητάει η Ελένη στην εκπομπή της, αλλά και σε αυτά που επιλέγει να φορέσει. Σήμερα διάλεξε ένα γνώριμο στυλ φορέματος, το midi wrap, και ένα ακόμα πιο αγαπημένο της χρώμα… το ροζ!

Το φουστάνι σε baby pink απόχρωση που βλέπεις παρακάτω ανήκει στον σχεδιαστή μόδας Spiro Stefanoudaki και είναι ένα κομμάτι διαχρονικά κομψό και πολύ θηλυκό. Το παστέλ χρώμα του μπορεί να συνδυαστεί και με αξεσουάρ σε άλλες pale αποχρώσεις, όπως λιλά και λαχανί, αλλά δένει αρμονικά και με καφέ και neutral κομμάτια.

Κάποιοι αισθάνονται ασφάλεια με το να αναπτύσσουν μία ρουτίνα καθημερινά, κάποια άλλοι με το αν έχουν δίπλα τους συγκεκριμένους ανθρώπους, η λαμπερή παρουσιάστρια με το να ανατρέχει σε όλες τις αποχρώσεις του ροζ και του κόκκινου, όταν νιώθει πως θέλει «απλά να είναι ο εαυτός της στην πιο όμορφη εκδοχή του». Και αυτό δεν είναι κάτι που όλες αποζητάμε;
 Aυτά τα σανδάλια θα τα βλέπεις παντού φέτος το καλοκαίρι

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: