H Dunlop διευρύνει τη χειμερινή σειρά ελαστικών με τεχνολογία Noise Shield

Η τεχνολογία Dunlop Noise Shield , για άνετη χειμερινή οδήγηση επιδόσεων ,είναι τώρα διαθέσιμη σε πέντε νέες διαστάσεις στη σειρά χειμερινών ελαστικών .

Η  Dunlop παρουσίασε  τη νέα χειμερινή σειρά ελαστικών της με τεχνολογία Noise Shield. Η συγκεκριμένη τεχνολογία μειώνει τα επίπεδα θορύβου μέσα στο όχημα έως και 50%, σε όλους τους τύπους οδοστρώματος,  χωρίς να επηρεάζει οποιονδήποτε άλλο παράγοντα οδηγικής επίδοσης, όπως η χιλιομετρική απόδοση, η κατανάλωση καυσίμου και η ταχύτητα.

Ο θόρυβος στο εσωτερικό ενός αυτοκινήτου προκαλείται από ένα εύρος παραγόντων όπως ο αέρας, η ταχύτητα οδήγησης, οι οδικές συνθήκες, ο κινητήρας και η δομή του αυτοκινήτου και τα ελαστικά. Τα ελαστικά δημιουργούν θόρυβο από την αντήχησης της κοιλότητας του αέρα που προκαλείται από τη μετάδοση της δόνησης του αέρα από το εσωτερικό του ελαστικού στη δομή του οχήματος.

Η τεχνολογία  Noise Shield λειτουργεί απευθείας για τη μείωση της αντήχησης της κοιλότητας του αέρα έως και 4dB. Χάρις στο προηγμένο στρώμα αφρού μέσα στο ελαστικό μειώνεται η μέγιστης ηχοστάθμη της αντήχησης στην κοιλότητα του ελαστικού μέχρι και 11dB. Έτσι, επιτυγχάνεται μείωση του εσωτερικού θορύβου μέχρι και 4dB, καθιστώντας την καμπίνα του οχήματος έως και 50% λιγότερο θορυβώδη σε μεγάλος εύρος ταχυτήτων.

 

H Dunlop διευρύνει τη χειμερινή σειρά ελαστικών με τεχνολογία Noise Shield

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: