H Donatella Versace ανατρέχει στο pop DNA του Οίκου για τη νέα της capsule συλλογή

H Donatella Versace ανατρέχει στο pop DNA του Οίκου για τη νέα της capsule συλλογή

O πεσιμισμός που έφερε μαζί της η πανδημία και η παγκόσμια κρίση στον κόσμο της μόδας, φαίνεται πως λειτούργησαν αντίστροφα για την capsule, Resort 2021 συλλογή του Οίκου Versace. Με δύο drops, ένα τον Αύγουστο και ένα τον Νοέμβριο, το ιταλικό Fashion House συγκέντρωσε «τις δυνάμεις» του και παρουσίασε μία συλλογή γεμάτη «όρεξη για ζωή», θετική ενέργεια, εξωστρέφεια και χαρούμενη διάθεση. Το sexy DNA του brand «συνάντησε» τα πιο fun κομμάτια της μόδας και όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery, δημιούργησε κομμάτια pop, θηλυκά και καθόλου μα καθόλου σοβαροφανή.

Στενά φορέματα με 90s κόψιμο, animal printed total looks, πλισέ nerdy φούστες και το χαρακτηριστικό «Barocco pattern» (αυτό με τα βικτωριανά σχήματα και τα φύλλα χρυσού που μπλέκονται μεταξύ τους), πρωταγωνιστούν σε αυτήν την τόσο ανάλαφρη και τόσο κομψή, νέα συλλογή. Δεν λείπουν όμως και τα 80s κομμάτια με δυναμισμό, όπως τα σακάκια με τονισμένους ώμους και τα boxy shoulders tops ή τα φουλάρια με το έμβλημα του brand, το Κεφάλι της Μέδουσας, ανασχεδιασμένο με πιο pop τρόπο.

H «Flash Collection» είναι μία «γρήγορη ματιά» στο ένδοξο παρελθόν της μόδας, προ Covid-19, προ κρίσης, προ όλων! Όταν τα πράγματα ήταν απλά και χωριζόντουσαν στις εξής κατηγορίες: 1) party 2) περισσότερα parties. Και αν κάποιος ήξερε (και προφανώς ξέρει ακόμα) να διασκεδάζει, είναι η Donatella Versace!

 Norman Hartnell: Ποιος είναι ο σχεδιαστής του νυφικού της Πριγκίπισσας Beatrice;

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: