H Δέσποινα Βανδή στο X-Factor με ένα μονόχρωμο σύνολο και γόβες έκπληξη. Υποφέρουμε (υποφέρουμε πολύ) από θαυμασμό

Δες ακόμα:

Το σύνολο της Δέσποινας, τραγουδίστριας και παρουσιάστρια του X-Factor Greece, ήταν τέλειο για την περίσταση (και για κάθε περίσταση δηλαδή, εγώ θα πήγαινα και στο σουπερμάρκετ με αυτό το outfit), η οποία απευθύνθηκε στο πολυαγαπημένο δίδυμο των MI-RO για το «ντεμπούτο» της στο show (αυτό είναι το πρώτο επεισόδιο που βλέπουμε τους κριτές, μετά τις οντισιόν).

Με ένα υπέρλαμπρο ημιδιάφανο πουκάμισο από δαντέλα το οποίο ήταν στολισμένο με παγιέτες και ένα πανέμορφο ψηλόμεσο, ’40s εμπνευσμένο, cropped παντελόνι, η τραγουδίστρια έκανε από τις πιο όμορφες εμφανίσεις που έχουμε δει από την ίδια τον τελευταίο καιρό.

 

Διάβασε επίσης:

Το σύνολο ολοκλήρωσε με μια vintage παχιά ζώνη με αγκράφα στη μέση, σκουλαρίκια της Ουρανίας Βουράκη και ροζ σατέν γόβες που έδωσαν μια fun πινελιά και μια δόση χρώματος στο μονόχρωμο σύνολό της.

Αυτό που μας τράβηξε το ενδιαφέρον, λοιπόν, ήταν ο τρόπος που συνδύασε το κλασικό, κατά τα άλλα, αυτό παντελόνι. Με μια ρετρό σιλουέτα εμπνευσμένη από τα κοστούμια που φορούσαν οι άνδρες το ’40, η Δέσποινα συνδύασε το ανδρόγυνου ύφους ρούχο με ένα καθόλου απλό πουκάμισο. Το ενδιαφέρον πάντρεμα των δυο στιλ, το ένα πρόκειται για ένα κλασικό ρούχο, το άλλο είναι πιο σύγχρονο και πιο glamorous, ήταν ο λόγος που η εμφάνισή της στέφθηκε με επιτυχία.

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: