H Δέσποινα Βανδή αγόρασε το bikini που της ταιριάζει σε δύο διαφορετικά χρώματα

H Δέσποινα Βανδή αγόρασε το bikini που της ταιριάζει σε δύο διαφορετικά χρώματα

Και κάπως έτσι τη νιώσαμε λίγο πιο κοντά μας. Όλες το έχουμε κάνει αυτό!

Η Δέσποινα Βανδή είναι μία από εμάς. Και το λέμε με κάθε συναίσθηση της δήλωσής μας. Όχι δεν αναφερόμαστε στο μουσικό της ταλέντο ή στη σκηνική της παρουσία ή ακόμα και στην ευκολία με την οποία περνάει μπροστά από την τηλεοπτική κάμερα και παρουσιάζει talent shows και ταξιδιωτικές εκπομπές.

Αναφερόμαστε στη σχέση που έχει με τη μόδα και στη συνήθεια που παρατηρήσαμε ότι έχει αναπτύξει πρόσφατα. Όπως βλέπεις και στα IG posts της, η Δέσποινα έχει αποκτήσει το ίδιο bikini με ethnic λεπτομέρειες σε δύο χρώματα, άσπρο και μαύρο. Και αυτό οφείλεις να παραδεχτείς πως το έχουμε κάνει όλες με ρούχα ή μαγιό που θεωρούμε ότι μας κολακεύουν.

«Γιατί αν ένα bikini αναδεικνύει τον σωματότυπό σου και εκφράζει το στυλ σου καλύτερα από κάποιο άλλο να μην το φοράς πολλές φορές στην παραλία χωρίς να φαίνεται ότι επαναλαμβάνεσαι;» σκέφτηκε η γνωστή τραγουδίστρια και το έκανε πράξη. Στην πρώτη περίπτωση έχει συνδυάσει το λευκό bikini της με ασορτί denim shorts ενώ στη δεύτερη τη βλέπουμε να ποζάρει μόνο με το αντίστοιχο μαύρο σχέδιο και το layering κοσμημάτων που κάνει αρκετές φορές στο λαιμό και στα χέρια της.

Αν κάτι σου ταιριάζει καλό είναι να είσαι σίγουρη πως το έχεις στην γκαρνταρόμπα σου. Ακόμα και περισσότερο από μία φορές. «Η επανάληψη είναι η μητέρα της μάθησης» και στη μόδα!
 The Shirt Guide: 10 πουκάμισα για όσες λατρεύουν το ανδρόγυνο στυλ και στην παραλία

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: