H Charlotte Casiraghi παντρεύτηκε και το νυφικό της φόρεμα ήταν βγαλμένο από παραμύθι. Ένας φόρος τιμής στην Grace Kelly

Διάβασε ακόμη:

Το κομψό Saint Laurent φόρεμα του πολιτικού γάμου

Για την «εναλλακτική» (σύμφωνα πάντα με τις πατροπαράδοτες τελετές που συνήθως ακολουθούν οι βασιλικές οικογένειες όταν παντρεύονται), γαμήλια τελική η πανέμορφη Charlotte έλαμπε ολόκληρη, με το Saint Laurent φόρεμα που επέλεξε να φορέσει.

Με ένα μίνι, κεντημένο με στολίδια φόρεμα που περιλάμβανε oversized φιόγκους στο μπροστινό μέρος, η Casiraghi έκανε τη διαφορά. Ενώ, σε τέτοιες περιστάσεις, έχουμε συνηθίσει οι γαλαζοαίματες να φορούν υπέρλαμπρες τιάρες, πέπλα και γενικά να κάνουν πιο glamorous εμφανίσεις, η Casiraghi με το φόρεμα που της σχεδίασε ο καλός της φίλος Anthony Vaccarello (καλλιτεχνικός διευθυντής του Saint Laurent) πρόσφερε μια πρέπουσα για την πολιτική τελετή, εμφάνιση.

Το ολόλευκο Chanel φόρεμα στη δεξίωση

Όλα άλλαξαν, στη δεξίωση του γάμου. Η Charlotte έκανε μια δεύτερη εμφάνιση, επιλέγοντας ένα πιο παραδοσιακού ύφους νυφικό φόρεμα. Η νύφη φόρεσε ένα στράπλες φόρεμα του οίκου Chanel με ένα structured κόψιμο, προσφέροντας ένα πιο μίνιμαλ και φινετσάτο αποτέλεσμα στην εμφάνισή της. Σε αντίθεση με το πιο «απλό» φόρεμά της για την γαμήλια τελετή, η Casiraghi τα «έδωσε όλα» για το look της δεξίωσης.

Δες ακόμη:

Το κολιέ/οικογενειακό κειμήλιο

Εγγονή της Grace Kelly, η Charlotte, δε θα μπορούσε να μην την τιμήσει, μέσα από την εμφάνισή της. Το έκανε, λοιπόν, στο look της δεξίωσης όπου συνόδευσε το εκπληκτικό Chanel φόρεμά της με ένα πανέμορφο statement κολιέ το οποίο άνηκε στην θρυλική ηθοποιό/γαλαζοαίματη. Το κολιέ που φέρει την υπογραφή του οίκου Cartier αποτελείται από 3 σειρές από πλατίνα, οι οποίες ήταν στολισμένες με διαμάντια.

Το κολιέ είχε δωρίσει ο Prince Rainier III στην Kelly το 1956, την ημέρα του γάμου της. Φορώντας το εκπληκτικό αυτό κόσμημα και επιλέγοντας ένα hairlook με ρετρό αισθητική -που θύμιζε χτένισμα της Kelly-, η Casiraghi ήταν μια σύγχρονη εκδοχή της γιαγιάς της.

Διάβασε ακόμη:

Αυτός είναι ο πρώτος γάμος της Charlotte Casiraghi σε αντίθεση με τον νέο σύζυγό της, Dimitri Rassam όπου έχει ξαναπαντρευτεί. Το ζευγάρι έχει μαζί ένα γιο, τον 6χρονο Balthazar και δύο ακόμη παιδιά από προηγούμενες σχέσεις: τον 5χρονο Raphael, γιο της Charlotte από την σχέση της με τον κωμικό Gad Elmaleh και την 7χρονη Darya, κόρη του Dimitri που απέκτησε από προηγούμενο γάμο.

Kεντρική φωτογραφία: Charles Sykes/Invision/AP

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: