H Cara Delevigne σε party mood για τη νέα συλλογή Jimmy Choo Cruise 2018

Ο Jimmy Choo μας προκαλεί να χορέψουμε μέσα από τη νέα του διαφημιστική εκστρατεία για την καινούργια του συλλογή παπουτσιών, Cruise Collection 2018. Mε μία ταινία μικρού μήκους με πρωταγωνίστρια το μοντέλο/ηθοποιό/It-gitl, Cara Delevingne, η οποίο ονομάζεται «Choos Dancing», έρχεται και μας ξεσηκώνει από τώρα βάζοντάς μας σε χριστουγεννιάτικο αλλά και party mood. Η συλλογή, όπως και η καμπάνια, είναι εμπνευσμένη από τα χρόνια της ντίσκο, τις λαμπερές νυχτερινές εμφανίσεις που είναι γεμάτες glitter και στρας και από την διάθεση που σου δημιουργείται για να βγεις «καλά» ντυμένη ένα βράδυ στην πόλη.
H Cara Delevigne σε party mood για τη νέα συλλογή Jimmy Choo Cruise 2018
«Ως μοντέλο, αλλά και ως δημιουργικό άτομο, η προσωπικότητα της Cara αντικατοπτριζόταν πάντα μέσα από το έργο της και τη λαμπερή της στάση ζωής, η οποία αντανακλούσε απόλυτα τη γυναίκα που οραματιζόταν ο Jimmy Choo για ενσαρκώσει την συλλογή του Cruise 2018», δήλωσε η Sandra Choi, creative director τoυ brand. «Ισχυρά και σαγηνευτικά, θηλυκά και ανεπιτήδευτά, τα παπούτσια αυτής της σεζόν δεν τα φοράς μόνο μία βραδιά, αλλά μπορείς να επενδύσεις στην παιχνιδιάρικη γοητεία τους και να ‘περπατήσεις’ μαζί τους πολλές βραδιές μέσα στην πόλη», πρόσθεσε η Choi.

Η ίδια η Cara, εξήγησε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσει το άγχος του τι να βάλει στις πιο επίσημες εμφανίσεις της, «glitter, ιριδισμοί και φτερά, αυτό είναι η απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα… ίσως κάποιες φορές χρειάζεται και ένα καπέλο Αι Βασίλη και ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου αλλά αυτό είναι προαιρετικό». Επίσης όταν ρωτήθηκε ποιο είναι το αγαπημένο της ζευγάρι από την Jimmy Choo Criuse Collection 2018 απάντησε χωρίς δισταγμό «τα μαύρα μποτάκια Maine, είναι αυτά με το τακούνι και τις πολύχρωμες πέτρες». Και συνέχισε εξηγώντας το γιατί, «νομίζω ότι αντιπροσωπεύουν πραγματικά τη Νέα Υόρκη και τα διαφορετικά, χρωματιστά φώτα της. Με τη Νέα Υόρκη να είναι η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, είναι τα τέλεια παπούτσια για να φορέσεις και είναι επίσης εξαιρετικά άνετα»…. Δεν έχουμε λόγο να διαφωνήσουμε μαζί σου Cara. Let’s the party started!
H Cara Delevigne σε party mood για τη νέα συλλογή Jimmy Choo Cruise 2018

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: