H Burberry κυκλοφορεί το πρώτο online βιντεοπαιχνίδι για να διαφημίσει τη νέα σειρά jackets

Διάβασε επίσης:

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου, Riccardo Tisci βάζει το brand στον 21ο αιώνα θέλοντας να αποδείξει ότι είναι επίκαιρος και μέσα σε όλα. Εισβάλλει, λοιπόν, στον κόσμο του gaming με το νέο online παιχνίδι, B Bounce.

 

Εμπνευσμένο από το παιχνίδι, «Doodle Jump» που είχε κυκλοφορήσει πριν μια δεκαετία περίπου, το παιχνίδι παρουσιάζει ένα καρτούν χαρακτήρα, ένα ελάφι που φοράει δημιουργίες του οίκου και συγκεκριμένα την τελευταία συλλογή jackets που έχει σχεδιάσει ο Tisci.

Ακόμη:

Σκοπός του παιχνιδιού είναι το ελάφι να πηδήξει με επιτυχία από πλατφόρμα σε πλατφόρμα μέχρι να φτάσει στο φεγγάρι. Οι παίκτες με τα καλύτερα σκορ θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν τρόπαια, όπως να κατεβάσουν custom emoticons και stickers για το κινητό. Οπότε μην περιμένεις καμιά έκπτωση για το e-shop.

Ο Mark Morris, αντιπρόεδρος του digital business της Burberry, δήλωσε σχετικά: «Προσπαθούμε να μπούμε στον κόσμο του gaming και να στοχεύσουμε στο κοινό της Κίνας, αλλά το B Bounce είναι η πρώτη μας απόπειρα να φτάσουμε μια νέα γενιά καταναλωτών με ένα ευχάριστο, διαδραστικό παιχνίδι. Ξέρουμε ότι online υπάρχει μια νέα γενιά νέων καταναλωτών που ζουν σε ένα συνεχώς αυξανόμενο ποικιλόμορφο και διαδραστικό περιβάλλον. Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορεί ο οίκος Burberry θα γίνει μέρος αυτής της κοινότητας μέσα από τη μορφή ενός διαδραστικού παιχνιδιού που μπορεί να γνωρίσει καλύτερα την τελευταία μας συλλογή από πανωφόρια».

Παιχνίδι και μόδα μαζί. Να, και κάτι καινούργιο.

Κεντρική φωτογραφία: ImaxTree

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: