H Beyoncé στο νέο visual album της φοράει δημιουργία του Bρεττού Βρεττάκου

H Beyoncé στο νέο visual album της φοράει δημιουργία του Bρεττού Βρεττάκου

To μουσικό project ονομάζεται «Black is King» και στο οποίο στιχουργός, σκηνοθέτης και παραγωγός είναι η ίδια η καλλιτέχνης.

Σήμερα κυκλοφόρησε το νέο visual album της Beyoncé. Το «Black Is King» βασίζεται στη μουσική του δίσκου «The Lion King: The Gift» που κυκλοφόρησε η καλλιτέχνης τον Ιούλιο του 2019. Ο δίσκος αυτός είχε τραγούδια εμπνευσμένα από το live-action remake της ταινίας «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών» στo οποίo η Beyoncé δάνεισε τη φωνή της στο χαρακτήρα της Nala.

Σε δική της σκηνοθεσία, παραγωγή αλλά και καλλιτεχνική διεύθυνση στο visual album της star φιλοδοξεί να ξεπεράσει σε απήχηση και επιδραστικότητα το «Lemonade», ενώ σε αυτό όπως βλέπουμε και από το trailer, εμφανίζεται και η 8 χρόνη κόρη της Beyoncé και του Jay Z, Blue Ivy. Eκτός όμως από την κόρη της, όπως βλέπουμε στο παρακάτω post, εμφανίζεται ένας συνεργάτης (πλέον) της κυρίας Knowles ιδιαίτερα αγαπητός και προσφιλής στο ελληνικό κοινό.

Ο αγαπημένος μας σχεδιαστής μόδας, Vrettos Vrettakos δημιούργησε και πάλι ένα custom made φόρεμα για τη star. Σε συνεργασία με την ενδυματολόγο της, Zerina Akers, ο Βρεττός έφτιαξε ένα mini, ριγέ φόρεμα με μακριά μανίκια και V στον λαιμό, από 450.000 κρύσταλλα Swarovksi. Σε post που έκανε ο fashion designer ευχαρίστησε και το ελληνικό shoe brand, Tsakiris Mallas, για τις ασορτί over the knee boots που δημιούργησαν και βλέπουμε να τις φοράει η Beyoncé μαζί με το εντυπωσιακό φόρεμα.

Η star φοράει το συγκεκριμένο κομμάτι όταν ερμηνεύει το τραγούδι «Find your way back» ενώ ο Vrettos Vrettakos δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον Denni Kolpodino, Fashion Stylist και consultant του Οίκου του. Δεν είναι η πρώτη φορά που οι δημιουργίες του Έλληνα designer γνωρίζουν παγκόσμια επιτυχία και σίγουρα δεν θα είναι και η τελευταία! Stay tuned για περισσότερες A-list συνεργασίες του καταξιωμένου δημιουργού.
 Οδηγός Αγοράς: 10 crop tops που θα σε κάνουν να μην ξαναβάλεις μακριά μπλούζα

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: