H αποκάλυψη γνωστής Ελληνίδας ηθοποιού για το κασέ της στη χρυσή εποχή της τηλεόρασης

Για τις χρυσές εποχές της τηλεόρασης, τις συμπρωταγωνίστριες της και τα χρήματα που έπαιρνε μίλησε η γνωστή ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου.

Η Άννα Παναγιωτοπούλου μίλησε στον Κώστα Τσουρό και στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» για τις Τρεις Χάριτες, τη σχέση της με τις τότε συμπρωταγωνίστριες της, τους λόγους που δεν την βλέπουμε στην τηλεόραση και αποκάλυψε το κασέ που είχε στα χρόνια της χρυσής εποχής της τηλεόρασης.

«Με τις συναδέλφους από “Τις Τρεις Χάριτες” είχαμε συναντηθεί σε μια διαφήμιση, ήταν και τρεις μέρες το γύρισμα, χορτάσαμε η μία την άλλη. Μετά δεν ξαναβρεθήκαμε. Δεν έχουμε διατηρήσει επαφές. Οι επαγγελματικές είναι τελείως διαφορετικές από τις προσωπικές επαφές. Με τη Μίνα Αδαμάκη ήμασταν πιο κοντά. Είμαστε πάρα πολλά χρόνια, από το Ελεύθερο Θέατρο. Με τη Νένα Μεντή είχαμε πολύ λίγες επαφές.

Αυτή τη στιγμή από την τηλεόραση δεν είχα κάποια πρόταση που να πω με ενδιαφέρει και θα το κάνω. Ό,τι να ναι δεν θα κάνω ούτως η άλλως. Εγώ ξεκίνησα την τηλεόραση με τον καλύτερο τρόπο, που μπορεί κανείς να αγαπήσει την τηλεόραση, έκανα την Μαντάμ Σουσού. Εκεί την αγάπησα την τηλεόραση. Πραγματικά κάναμε τέχνη. Μετά κάναμε τις Τρεις Χάριτες που απλώς γελούσαμε όλοι. Και αυτοί που το έγραφαν και εμείς που παίζαμε και περνούσαμε καλά, για αυτό πέρασε τόσο καλά και ο κόσμος με αυτό. Μετά έκανα κανά δυο ακόμα που ούτε τα θυμάμαι. Α, ναι την Ντόλτσε Βίτα βέβαια τη θυμάμαι».

«Βεβαίως και έβγαλα λεφτά από την τηλεόραση. Στη “Μαντάμ Σουσού” δεν θυμάμαι πόσα λεφτά έπαιρνα. Αλλά μετά στις “Τρεις Χάριτες” και στο “Ντόλτσε Βίτα” έπαιρνα πολλά λεφτά. Τότε ήταν πολλά τα λεφτά. Ένα εκατομμύριο το επεισόδιο ας πούμε», είπε η Άννα Παναγιωτοπούλου αποκαλύπτοντας το ασύλληπτο κασέ της.

(?)

Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: