H «απάντηση» της Μίνας Αρναούτη στη Ζήνα Κουτσελίνη

Οι αναρτήσεις της Μίνας Αρναούτη στα social media, απασχόλησαν την Ζήνα Κουτσελίνη και την τηλεοπτική της παρέα. Η παρουσιάστρια μάλιστα, κάλεσε ψυχολόγο στο πλατό της εκπομπής της «Αλήθεια με τη Ζήνα» για να αναλύσει τις φωτογραφίες και τα σχόλια που αναρτά η Μίνα Αρναούτη σε Facebook και Instagram.

«Σε ενοχλεί αυτό που κάνει;», ρωτησε η Ζήνα Κουτσελίνη την ψυχολόγο της εκπομπής για να πάρει την απάντηση: «Δεν με ενοχλεί αλλά με προβληματίζει! Εντάξει γίνεται ένα τραγικό συμβάν και δεν μπορεί να σταματήσει η ζωή όλων. Αλλά από την άλλη αναρωτιέμαι, πώς κανείς έχει τη διάθεση να εκτίθεται τόσο πολύ και να μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία; Πρέπει να κρατάς και κάποια προσχήματα!».

Διαδικτυακός φίλος της 31χρονης που επέβαινε στο μοιραίο τζιπ, ανήρτησε στη σελίδα της στο Facebook, απόσπασμα από την επίμαχη εκπομπή. «Χαχαχαχαχα! Φωτομαντεία!», έγραψε η Μίνα Αρναούτη.

Στη συνέχεια, μία άλλη διαδικτυακής της φίλη, τη ρώτησε: «Τι θέλει η πα$Α%ρ%^». Η Μίνα Αρναούτη απάντησε: «Αγωγή!». Και πρόσθεσε σε άλλο σχόλιο της: «Δεν περνάω καλά…Ας σταματήσουν! Δεν θέλω να με κρίνουν άλλο!».

protothema.gr

lifestyle

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: