H Angelina Jolie "ξαναχτυπά": Το Versace φόρεμα με έντονο σκίσιμο είναι μια ωδή στο look της από τα Oscars του 2012

Διάβασε ακόμη:

Πέρα από τα εκατομμύρια memes που είχαν κυκλοφορήσει τότε στο διαδίκτυο, η Jolie ξεκίνησε -ανεπίσημα- τη δική της τάση για τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί. Από τότε, όλες οι celebrities άρχισαν να ενδίδουν στο «Angelina Jolie trend» που ήθελε τα red carpet looks των γυναικών να περιλαμβάνουν φορέματα με σκίσιμο στο πλάι. Στην τάση αυτή «ενδίδει» η ηθοποιός ξανά με παρόμοιο με αυτό που είχε επιλέξει το 2012. Προμοτάροντας την ταινία της Disney, »Maleficent: Mistress Of Evil», παρέα με τις συμπρωταγωνίστριές της Elle Fanning και Michelle Pferiffer, η Jolie φόρεσε ένα φόρεμα το οποίο είχε πολλά κοινά στοιχεία με το look της στα βραβεία Oscars.

Δες ακόμη:
 

Το φόρεμα του 2019

Richard Shotwell/Invision/AP

Δημιουργία του οίκου Versace σε μαύρο χρώμα, μίντι μήκος και έντονο σκίσιμο στο αριστερό πόδι επέλεξε η Αngie και η επιλογή της τη δικαίωσε. Το άκρως κομψό φόρεμα περιελάμβανε λαιμόκοψη σε σχήμα καρδιάς και μανίκια σε ημιδιάφανο μαύρο ύφασμα.

Richard Shotwell/Invision/AP

Αν και αρκετά απλό στη σιλουέτα και το σχέδιό του, το φόρεμα ήταν διαχρονικό και φινετσάτο. Το look ολοκλήρωσε με μαύρες γόβες, διακριτικό μακιγιάζ και ένα ασημένιο earcuff στο αυτί.

Το φόρεμα το 2012

AP Photo/Amy Sancetta

Κάνοντας μια εμφάνιση άκρως κατάλληλη για την περίσταση, το Atelier Versace που είχε φορέσει η Jolie στα βραβεία ήταν ένα που σχολιάστηκε από πάρα πολύ κόσμο, λόγω του έντονου σκισίματος στο δεξί πόδι. Το φόρεμα, λόγω του γεωμετρικού κοψίματος, του βελούδινου υφάσματος αλλά και του styling, απέδωσε ένα πιο glamorous look, ενώ το έντονο μακιγιάζ ταίριαξε άψογα με το vampy ύφος του φορέματος.

To Versace φόρεμα του 2019 vs. το Atelier Versace φόρεμα του 2012

Αν και τα δύο φορέματα έχουν αρκετά κοινά χαρακτηριστικά: έχουν το ίδιο χρώμα, το ίδιο έντονο σκίσιμο στο πλαϊνό μέρος του ποδιού ενώ φέρουν την υπογραφή του ίδιου οίκου, υπάρχουν ξεκάθαρες αντιθέσεις στο στιλ των δύο ρούχων. Το φόρεμα του ’19 αν και μπορεί να χαρακτηριστεί ως «βραδινό», συγκριτικά με του ’12 έχει πιο casual ύφος. Το Atelier Versace που φόρεσε στα Oscars ήταν πιο glamorous και σίγουρα κατάλληλο για το red carpet event στο οποίο παρευρέθηκε η σταρ. Αντίστοιχα, το χθεσινό της look στο D23 Expo είχε τη σωστή δόση glam για την περίσταση, ενώ το γεγονός ότι το συνδύασε με διακριτικά αξεσουάρ προσέφερε στο σύνολο μια κομψή, τόσο-όσο, εμφάνιση.

Κεντρική φωτογραφία: Richard Shotwell/Invision/AP
 

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: