H αμιγώς ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E τώρα μεταφέρει έως και 75 κιλά στην οροφή της

Η Mustang Mach-E δεν σταματά να βελτιώνεται και να εξελίσσεται. Οι μηχανικοί της Ford μετά από έρευνες αρκετών μηνών αύξησαν την ικανότητα ρυμούλκησης στα 1.000 κιλά σε αρκετές εκδόσεις της Mustang. Τώρα ανακοίνωσαν ότι εγκρίθηκε για όλες τις Mustang Mach-E η μεταφορά έως και 75 κιλά για φορτία οροφής.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε πλέον να μεταφέρετε καγιάκ για βόλτες στο ποτάμι, εξοπλισμό σκι για να διασχίζετε τις χιονισμένες πλαγιές ή απλά μία μπαγκαζιέρα οροφής για να μεγιστοποιήσετε τον αποθηκευτικό χώρο στις αποδράσεις σας.

Εκδόσεις του ηλεκτρικού pony της Ford με την προαιρετική, πανοραμική οροφή είναι επίσης πιστοποιημένα για τη μεταφορά φορτίων στην οροφή — έως 65 κιλά – ενώ σε όλες οι εκδόσεις της Mustang Mach-E ο ψηφιακός οδηγός χρήστη του συστήματος ενημέρωσης/ψυχαγωγίας SYNC 4  θα μπορεί να αναβαθμίζεται στο πλαίσιο μιας μελλοντικής over-the-air ενημέρωσης του λογισμικού Ford Power-Up.

Με την αύξηση του ορίου βάρος στην οροφή η Mustang Mach-E γίνεται ακόμη πιο ανταγωνιστική και πο ευχάριστη στις αποδράσεις.

 

H αμιγώς ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E τώρα μεταφέρει έως και 75 κιλά στην οροφή της gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: