H Amal Clooney φόρεσε την πιο κομψή καμπαρντίνα, επιβεβαιώνοντας ότι είναι το must φθινοπωρινό ρούχο

Διάβασε ακόμη:

Αυτό συνέβη και με το πρόσφατο outfit που φόρεσε πριν μερικές ημέρες στη Νέα Υόρκη. Φορώντας το τέλειο φθινοπωρινό πανωφόρι, έκανε μια από τις πιο κομψές εμφανίσεις της.

 

Για το φθινοπωρινό της outfit, επέλεξε μια καμπαρντίνα και ένα shift φόρεμα. Αν και φόρεσε ένα τόσο διαχρονικό ρούχο σαν αυτό, η Proenza Schouler καμπαρντίνα που διάλεξε δεν ήταν καθόλου κοινότυπη. Το πανωφόρι είχε δυο αποχρώσεις, το χαρακτηριστικό μπεζ -που έχουν οι περισσότερες καμπαρντίνες-, αλλά και κίτρινα/μουσταρδί πάνελς, δίνοντας ένα ενδιαφέρον twist στο κλασικό αυτό ρούχο. Το color-blocking των δυο αυτών χρωμάτων ήταν μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική σε ένα ρούχο που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε πιο ουδέτερες αποχρώσεις.

 

Δες ακόμη:

Την όμορφη καμπαρντίνα συνδύασε με ένα Bottega Veneta φόρεμα, αναδεικνύοντας ακόμη περισσότερο το casual chic σύνολό της. Με ένα μίντι, shift φόρεμα σε ίσια γραμμή και έντονη μοβ απόχρωση, το ρούχο ταίριαξε φανταστικά με το κίτρινο της καμπαρντίνας, επιβεβαιώνοντάς μας ότι ο συνδυασμός των δυο αυτών χρωμάτων είναι από τους πιο πετυχημένους.

Το look ολοκλήρωσε με μαύρες γόβες του οίκου Dior, oversized Versace γυαλιά ηλίου και μαύρη δερμάτινη τσάντα. Αν και με τα αξεσουάρ πρόσφερε ένα εναρμονισμένο σύνολο θα θέλαμε να δούμε να τολμάει λίγο περισσότερο. Για παράδειγμα, θα μπορούσε να αντικαταστήσει τις μαύρες γόβες με ένα ζευγάρι σε κυπαρισσί χρώμα ή σε μια άλλη τονικότητα του μοβ για να ταιριάξει με το φόρεμά της. Όπως και να έχει το θέμα είναι ένα: το σύνολο ήταν κομψό και αποτελεί το τέλειο inspo για τις επερχόμενες φθινοπωρινές μας εμφανίσεις.

Κεντρική φωτογραφία: Grant Pollard/Invision/AP

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: