H Alexa Chung παραδίδει μαθήματα στιλ κι εμείς κρατάμε σημειώσεις

Η Alexa Chung έχει αυτό που λέει και η drag queen RuPaul «charisma». Είναι μια χαρισματική παρουσία και το γεγονός ότι εκφράζει την προσωπικότητά της μέσα από τις εμφανίσεις της, είναι ένας λόγος που παρακολουθούμε κάθε της βήμα.

Πριν μας πεις stalkers όμως, να σου πούμε ότι έχουμε λόγο που κοιτάμε εξονυχιστικά τα looks και την πορεία της Alexa Chung. Πέρα από το γεγονός, ότι η καριέρα της είναι άξια προσοχής και μία που εμπνέει τις καριερίστες που κρύβουμε μέσα μας, είναι και το στιλ της το οποίο μας παρέχει με ιδέες, βοηθώντας το δικό μας να εξελιχθεί προς το καλύτερο.

Βρήκαμε, λοιπόν, τέσσερα looks της Alexa Chung το οποίο καθένα ξεχωριστά μας δίνει ένα σημαντικό μάθημα στιλ που αξίζει να τεστάρεις στις εμφανίσεις σου. Πάρε λοιπόν, μολύβι και χαρτί (ή απλά το tablet σου) και κράτα σημειώσεις.

Photo by Joel C Ryan/Invision/A

Συμπεριέλαβε στις εμφανίσεις στου το στοιχείο της έκπληξης. Είναι σημαντικό οι εμφανίσεις σου να έχουν αυτό το «wow factor», είτε μέσω ενός statement αξεσουάρ, είτε μέσω ενός print, το οποίο θα προσφέρει ένα αναπάντεχο στοιχείο στο look σου.

Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

Μην ξεχνάς την δύναμη που έχει η διαχρονική μόδα. Συνδυασμοί όπως ένα πουκάμισο και μια μαύρη μίντι φούστα είναι πάντα κομψοί και stylish. Εξέλιξε αυτούς τους κλασικούς συνδυασμούς με ρούχα λίγο πιο εντυπωσιακά απ” ότι επιλέγεις συνήθως. Για παράδειγμα, η Alexa, προτίμησε να φορέσει μια pencil μαύρη φούστα με ένα διακριτικό pattern το οποίο προσφέρει τελικά ένα πιο ενδιαφέρον αποτέλεσμα στο σύνολό της.

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Δώσε βάση στα αξεσουάρ. Τον σημαντικό ρόλο που παίζει ένα όμορφο κόσμημα στις εμφανίσεις μας, η Alexa δεν τον ξεχνάει ποτέ. Ακόμα και με ένα «απλό» λευκό φόρεμα (το συγκεκριμένο φόρεμα δεν είναι καθόλου απλό βέβαια) το statement κολιέ και σκουλαρίκια της Chung έδωσαν «χαρακτήρα» στο σύνολό της. Ακόμα και κάποια άλλη γυναίκα να είχε φορέσει το ίδιο φόρεμα, το look δεν ήταν ίδιο με της Chung από την στιγμή που φόρεσε αυτά τα αξεσουάρ.

AP Photo/ Joel C Ryan

Ένα φόρεμα, ειδικά τώρα την άνοιξη, έχει κυρίαρχη θέση στις εμφανίσεις μας. Πάρε παράδειγμα, από την Alexa Chung και κάνε την ζωή σου πιο εύκολη, επιλέγοντας ένα statement φόρεμα για το styling του οποίου δεν θα χρειαστεί να ασχοληθείς πολύ ώρα, μιας και είναι εντυπωσιακό από μόνο του.

Κεντρική φωτογραφία: Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: