H αίγλη του μινωικού πολιτισμού και τα πιο κομψά γεωμετρικά prints σε μία νέα συλλογή ρούχων

H αίγλη του μινωικού πολιτισμού και τα πιο κομψά γεωμετρικά prints σε μία νέα συλλογή ρούχων

«Ιέρειες και γυναίκες σε κυρίαρχες θέσεις με εξουσία σε μια περίπλοκη κοινωνία, περισσότερο μητριαρχική, τυλιγμένες από περίτεχνα ενδύματα αποτέλεσαν το έναυσμα για τη δημιουργία της συλλογής που ονομάζεται «DIKTI». Το όνομα της το δανείζεται από την οροσειρά Δίκτη της Κρήτης, τόπο όπου σύμφωνα με τη μυθολογία γεννήθηκε ο Δίας ( Δίας-τίκτω)», μας είπε η Creative Director και Owner του brand Κωνσταντίνα Καμπισοπούλου. Midi φορέματα, kaftan dresses, kimomos, μαγιό αλλά και ψηλόμεσες παντελόνες και μονόχρωμα crop tops, προσεγγίζουν με άκρως fashionable και σύγχρονο τρόπο έναν από τους πιο λαμπρούς πολιτισμούς εξελίχθηκαν ποτέ στον Ελλαδικό χώρο.

Τη σειρά, μέρος της οποίας μπορείς να δεις και στην παρακάτω gallery, την χαρακτηρίζουν χρώματα έντονα όπως το κόκκινο και το αιγυπτιακό μπλε, τα οποία εισήγαγαν οι Mινωίτες από τους Αιγύπτιους και μοτίβα δανεισμένα, και αποτυπωμένα σε statement κομμάτια, από την αρχιτεκτονική της Κνωσού, την αγγειοπλαστική και τις τοιχογραφίες της μινωικής Κρήτης.

Η σχεδιάστρια πίσω από το brand «Τhe Artians by Konstantina» ήθελε με αυτή τη συλλογή της να αποτίσει φόρο τιμής στην δυναμική και κυρίαρχη Μινωίτισσα, απευθυνόμενη όμως με τα σχέδιά της στη γυναίκα του σήμερα, σε αυτήν που με τις αισθητικές της επιλογές τολμάει να ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και να κάνει αισθητή παντού και πάντα την παρουσία της.

Η S/S 2020 collection περιλαμβάνει, εκτός από φορέματα σε όλα τα μήκη, πουκάμισα με μοναδική ραφή και λεπτομέρειες και ensembles που φέρουν τα exclusive και συλλεκτικά πλέον prints «The Artians by Konstantina». Αν είσαι fan των γεωμετρικών μοτίβων, των θηλυκών γραμμών και των fashion forward σχεδίων, μόλις βρήκες τη νέα, αγαπημένη σου συλλογή για να επενδύσεις και να εμπλουτίσεις την γκαρνταρόμπα σου αυτό το καλοκαίρι!
Info: Διατίθεται σε επιλεγμένες boutiques στην Ελλάδα και στο εξωτερικό αλλά και στο www.theartians.com

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: