H Αεροπορία Στρατού Τίμησε τον Προστάτης της! (Φωτορεπορτάζ -video)

Με την δέουσα Μεγαλοπρέπεια η Αεροπορία  Στρατού Τίμησε και επίσημα πια από σήμερα, τον Προστάτη της  τον Προφήτη  Ηλία  που με την ανάληψη του στους Ουρανούς συμβολίζει και προστατεύει τους «Ελικοπτεράδες του Στρατού μας!»

Παρουσία   Αντιπροσωπείας Μοναχών του Αγίου Όρους που έφεραν και Λιτάνευσαν το Τίμιο Ξύλο ,ξεκίνησε  η Πομπή  απο τον Ιερό Ναό του Προφήτη  Ηλία στο Στρατόπεδο της 1ης ΤΑΞΑΣ!

Την συμβολική αυτή ημέρα για την Αεροπορία Στρατού που από σήμερα  Τα στελέχη  της θα φέρουν  με Υπερηφάνεια  τον Προφήτη Ηλία στη Στολή Παραλλαγής και στις Φόρμες των Ιπταμένων Τίμησε η Πολιτική και Σύσσωμος η Στρατιωτική Ηγεσία !

Το Παρόν έδωσε ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος ο Α/ΓΕΕΘΑ  Ναύαρχος Αποστολάκης ,ο Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος  Βασίλης Τελίδης  και η Υφυπουργός  Μαρίνα Χρυσοβελώνη !

Ιδιαίτερη η Παρουσία του Εορτάζοντα  Στρατάρχη της 1ης Στρατιάς Ηλία Λεοντάρη, αλλά και του Αρχηγού της Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτεράρχου (Ι) Χρήστου Χριστοδούλου ! (Προσήλθαν μαζί στην Τελετή)

Στους Συμμετέχοντες Ξεχωριστές Παρουσίες  ήταν εκτός των άλλων η Παρουσία του Ταξιάρχου ε.α και Προέδρου της «ΛΑΣ» Βασίλη Νικολόπουλου και του  Επίτιμου Διοικητή του Β’ Σώματος Στρατού Καταδρομέα Αντιστρατήγου ε.α Τουρναβίτη Ιωάννη…Που βρέθηκαν άγνωστο γιατί στα Ορεινά των Επισήμων ….Με τους Τοπικούς Πολιτικούς να έχουν βέβαια  την Πρωτοκαθεδρία !

Μετά την Δοξολογία που έγινε στο Μνημείο των Πεσόντων της Αεροπορίας Στρατού  ,αναγνώστηκε η Ημερησία Διαταγή και ο ΥΕΘΑ στο Χαιρετισμό   του  ανήγγειλε και επίσημα ως Προστάτη της Αεροπορίας Στρατού τον Προφήτη Ηλία !Μέσα  στη Βροχή η περιήγηση του ΥΕΘΑ και των Αρχηγών στην Στατική Έκθεση της 1ης ΤΑΞΑΣ! Οι Χειριστές των Ελικοπτέρων σε αναμονή !

Ο Υπουργός έβγαλε και έδωσε και ειδήσεις  για το Έργο της Αεροπορίας Στρατού την εκπαίδευση όλων των Χειριστών των Ελικοπτέρων απο την Α.Σ …

.Αλλά και την Συντήρηση Των Ελικοπτέρων μας απο τους Τεχνικούς που διαθέτει η Α.Σ και το Τεχνικό Σώμα που κάνουν παπάδες με ελάχιστα εφόδια και ανταλλακτικά!

Με  Συγκίνηση και τον απαιτούμενο Σεβασμό της Ημέρας η Στρατιωτική Ηγεσία ,οι Αξιωματικοί  τα πληρώματα της Α.Σ  και του Τεχνικού Σώματος ,οι Αρχές της Πόλης του Βόλου …Αλλά και οι απλοί Πολίτες παρακολούθησαν την Τελετή !

Περισσότερο για αυτό το Θέμα και τις Αποκαλύψεις που έκανε ο Πάνος Καμμένος  τις επόμενες ημέρες  απο το ΥΠΕΘΑ!

Ο ΥΕΘΑ Καμμένος  μετέβη στην στατική έκθεση των Ελικοπτέρων και συνοδευόμενος απο τους Αρχηγούς συνομίλησε με τα Πληρώματα και τους ευχήθηκε Χρόνια πολλά και καλές προσγειώσεις !

Δεν ξεχωρίζουν τα «φύλα ούτε και τα Καθήκοντα» …Πετάμε ΜΑΖΙ!

Έτοιμοι οι Χειριστές για όλα τα Ενδεχόμενα ….

Εντύπωση ο άψογος σχηματισμός των Στελεχών της Α.Σ που αποτελείται  μόνο απο Επαγγελματίες !

Είχαμε και τα απρόοπτα της Εκδήλωσης …

Η λιποθυμία ενός στελέχους στην Παράταξη που όμως αρνήθηκε να εγκαταλείψει την θέση της και αυτό έχει τη σημασία του !

Βετεράνος

Πηγή:veteranos.gr

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: