H 30χρονη μαμά τριών παιδιών που μοιάζει με έφηβη έχει τρελάνει το TikTok

Η περίπτωσή της θα μπορούσε να ήταν και η θηλυκή έκδοση του… Μπέντζαμιν Μπαντον! Σίγουρα, όμως, έχει απασχολήσει τα social media και τους τελευταίους μήνες έχει τρελάνει το TikTok.

Ο λόγος για τη Valeria Lipovetsky, την 30χρονη μαμά τριών παιδιών, η οποία τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα μοιάζει με έφηβο κορίτσι! Και είναι εντυπωσιακό το πόσο μικροδείχνει, που στο TikTok όταν ανέβασε για πρώτη φορά βίντεο της, έπαθαν όλοι πλάκα.

Η Valeria Lipovetsky είναι πρώην μοντέλο και κατάγεται από την Ρωσία, ενώ έχει παντρευτεί τον επιχειρηματία Gary Lipovetsky και ζουν μαζί με τα παιδιά τους στον Καναδά. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει τρία αγόρια, ηλικίας 7 ετών, 5 ετών και 18 μηνών.

Η 30χρονη «έφηβη» μαμά δε διστάζει να μοιράζεται στο TikTok τα μυστικά της νεότητάς της (πέρα από τα γονίδια). Όπως έχει αποκαλύψει, μεταξύ άλλων, κάνει συχνά dry brushing στο σώμα, καθώς συμβάλλει στην απολέπιση, βοηθά στην πέψη και μειώνει την κυτταρίτιδα.

Επίσης, στο τέλος κάθε ντους, «υπομένει» 20 δευτερόλεπτα κρύο νερό, καθώς έτσι τονώνει το ανοσοποιητικό και βοηθά στην κυκλοφορία του αίματος. Τέλος, ακόμη ένα μυστικό της, είναι ο χορός!

@valeria.lipovetsky

From breakups, to underage club hopping- these tunes give me alllll the feels #SummerIsOver #challenge #90skids #00s #music

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: