Γυναικολόγος «ανέβασε» φωτογραφία τοκετού στο Facebook και την «κατέβασαν» ως πορνογραφική (εικόνα)

Ένας γυναικολόγος ανέβασε μία φωτογραφία όπου μια γυναίκα γεννάει το μωρό της και το Facebook την απαγόρευσε επειδή την θεώρησε πορνογραφική.

Ο λόγος για τον γιατρό Lin Tzu-Hung από το Ταπέι, o οποίος όπως σημείωσε ζήτησε την άδεια από την γυναίκα για να ανεβάσει την συγκεκριμένη φωτογραφία.

Μέσα σε λίγες ώρες η μοναδική φωτογραφία συγκέντρωσε πάνω από 10.000 likes, αλλά το αυτοματοποιημένο σύστημα του Facebook την κατέβασε γιατί την θεώρησε ακατάλληλη.

Να αναφέρουμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, καθώς -για παράδειγμα- πολλές φορές στο παρελθόν έχει απαγορευτεί μια φωτογραφία όπου μια γυναίκα θηλάζει το μωρό της.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο γιατρός εξέφρασε την δυσαρέσκειά του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης λέγοντας πως μια τέτοια εικόνα δεν μπορεί με τίποτα να θεωρηθεί πορνογραφική και πως είναι εξαιρετικά συγκινητική και ξεχωριστή.

Τέλος, ο Lin Tzu-Hung αναρωτήθηκε για ποιο λόγο να αποκλειστεί μια τόσο συγκινητική και φυσική φωτογραφία που στο κάτω κάτω δεν αποτυπώνει παρά ένα θαύμα: Αυτό της γέννησης.

Δείτε την φωτογραφία:

viral

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: