Γυναίκες πήδηξαν από την ταράτσα στο μπαλκόνι και λήστεψαν ηλικιωμένη

Αφού την ακινητοποίησαν, άρπαξαν μετρητά αλλά και κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ και έγιναν καπνός

Ακροβατικές ικανότητες φαίνεται ότι διαθέτουν δύο άγνωστες γυναίκες, οι οποίες… «έπεσαν από τον ουρανό» στο σπίτι μίας 89χρονης στις Σέρρες, τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, την ακινητοποίησαν δένοντάς την σαν έμπειρες στις ληστείες και στην συνέχεια άρπαξαν μετρητά και κοσμήματα!

Οι δυο δράστιδες κατάφεραν να φτάσουν στην ταράτσα της πολυκατοικίας στο κέντρο της πόλης των Σερρών και από εκεί κατάφεραν να πηδήξουν στο μπαλκόνι και να μπουν στο διαμέρισμα της 89χρονης, που βρίσκεται στον τέταρτο όροφο, παραβιάζοντας την μπαλκονόπορτα. Οι άγνωστες, που φορούσαν μάσκες, είδαν ξαφνικά μπροστά τους την γιαγιά, αλλά την ακινητοποίησαν πριν προλάβει να αντιδράσει.

Με γρήγορες κινήσεις, την έδεσαν και ερεύνησαν το σπίτι όπου βρήκαν 200 ευρώ που φύλαγε η 89χρονη για ώρα ανάγκης, αλλά και κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ τα οποία άρπαξαν και έγιναν καπνός αφήνοντάς την δεμένη. Η ένοικος του διπλανού διαμερίσματος, που άκουσε περίεργους θορύβους αργά το βράδυ, εντόπισε την άτυχη ηλικιωμένη, την έλυσε και ειδοποίησε την Ασφάλεια που διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό των δυο γυναικών..

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: