Γυναίκες με λαθραίο καπνό συνελήφθησαν στο Βόλο

Μετά από έρευνες που έκαναν άνδρες της ΟΠΚΕ βρήκαν ποσότητες αδασμολόγητου καπνού – Και οι δυο γυναίκες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου

Μέσα σε λίγη ώρα, δυο γυναίκες εντοπίστηκαν στο Βόλο από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. την ώρα που μετέφεραν ποσότητες αδασμολόγητου καπνού. Και οι δυο παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου και ο καπνός που κατασχέθηκε εστάλη στο Τελωνείο της πόλης. 

Πρώτη συνελήφθη μία 43χρονη στην κατοχή της οποίας βρέθηκαν πέντε νάιλον συσκευασίες με κατεργασμένο χύμα καπνό συνολικού βάρους ενός κιλού και 161 γραμμαρίων χωρίς την ειδική ταινία. Αμέσως μετά, συνελήφθη μία 44χρονη που διαπιστώθηκε ότι είχε πάνω της δύο νάιλον συσκευασίες κατεργασμένο χύμα καπνό βάρους 81,54 γραμμαρίων, τον οποίο είχε αγοράσει από την πρώτη.

*** Δυο Αλβανοί ηλικίας 36 και 54 χρόνων συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στην περιοχή της Συκούλας Αιτωλοακαρνανίας, μετά από έλεγχο στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πρώτος όπου βρέθηκαν τρεις συσκευασίες που περιείχαν καπνό συνολικού βάρους δυο κιλών και 232 γραμμαρίων χωρίς την ενδεικτική ταινία φορολόγησης. Οι συσκευασίες κατασχέθηκαν, όπως και το αυτοκίνητο και οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.

*** Με λαθραία βενζίνη ήρθε από την πατρίδα του ένας 48χρονος Βούλγαρος, όπως αποδείχθηκε από τον έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης στο αυτοκίνητό του, μόλις πέρασε από το σημείο διέλευσης στον Προμαχώνα Σερρών. Μέσα, βρέθηκε ένα δοχείο με 50 λίτρα βενζίνης την οποία είχε εισάγει χωρίς να καταβάλλει τους νόμιμους φόρους και δασμούς. Το καύσιμο κατασχέθηκε και ο αλλοδαπός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: