Γυναίκες διακινούσαν ηρωίνη σε Κέρκυρα και Χαλκίδα

Η γυναίκα υποβλήθηκε σε σωματική έρευνα και στην κατοχή της βρέθηκε ένα δέμα στο οποίο υπήρχε κρυμμένη ηρωίνη βάρους 30 γραμμαρίων

Η αιφνιδιαστική επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών στα στέκια όπου συχνάζουν τοξικομανείς στην Κέρκυρα, οδήγησε στη σύλληψη μιας 38χρονης Ελληνίδας στην οποία… στάθηκε ο εκπαιδευμένος στην ανίχνευση ναρκωτικών σκύλος που είχε «μυρίσει» τις ουσίες τις οποίες είχε πάνω της.

Η γυναίκα υποβλήθηκε σε σωματική έρευνα και στην κατοχή της βρέθηκε ένα δέμα στο οποίο υπήρχε κρυμμένη ηρωίνη βάρους 30 γραμμαρίων. Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ο οποίος της άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

*** Σε άλλη οργανωμένη επιχείρηση που έκαναν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών σε περιοχή της Χαλκίδας, συνελήφθησαν ένας 39χρονος και μία 37χρονη που έκρυβαν στο σπίτι τους δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες με ηρωίνη σε μορφή «βράχου» χωρισμένη σε οκτώ «φιξάκια» συνολικού βάρους επτά γραμμαρίων και 16 ναρκωτικά χάπια. 

Η 37χρονη είχε στην κατοχή της και 357,90 ευρώ που προέρχονταν από την πώληση των ναρκωτικών. Το ζευγάρι, που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για παρόμοιες υποθέσεις,  οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών. 

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: