Γυναίκα στο Tinder κατάφερε να «φάει» από δύο άντρες μισό εκατομμύριο ευρώ

Στη φυλακή βρίσκεται πλέον η γυναίκα που χρησιμοποιούσε τη δημοφιλή εφαρμογή γνωριμιών για να ξαλαφρώνει τα θύματά της από λεφτά. Πολλά λεφτά.

Οι αρχές της Αυστραλίας κάνουν λόγο για περισσότερα από 800.000 δολάρια Αυστραλίας (487.000 ευρώ) που κατάφερε να βάλει στο χέρι η Jocelyn Zakhour. Χρήματα που δεν χάρηκε ωστόσο, καθώς τα έφαγε όλα στο καζίνο.

Η 41χρονη θα περάσει τώρα 4,5 χρόνια στη φυλακή. Οι αρχές της Μελβούρνης έδωσαν πρόσφατα περισσότερα στοιχεία στη δημοσιότητα.

Πλέον είναι γνωστό ότι τα βασικά θύματά της ήταν δύο άντρες που γνώρισε στο Tinder. Τους οποίους εκβίαζε για να αποσπάσει λεφτά.

Η ίδια έλεγε πως έχει μια φάρμα με μύρτιλα και καλούσε τα θύματά της να επενδύσουν, υποσχόμενη κέρδη 300% πάνω από το ποσό. Για να τους πείσει μάλιστα για την καλή οικονομική της κατάσταση, τους έκανε δώρο κι από ένα ρολόι Rolex, μόνο που ήταν κι αυτό τόσο αυθεντικό όσο και η ανύπαρκτη φάρμα.

Αργότερα ξαναχτύπησε, ζητώντας κι άλλα λεφτά για να μη βλάψει την οικογένειά τους. Σύμφωνα με το αυστραλιανό δίκτυο 9News, η Zakhour έστειλε στον πρώτο άντρα 240 emails, απειλώντας όλη του την οικογένεια.

Και τον έβαλε μάλιστα να δανειστεί χρήματα ακόμα και από την πρώην σύζυγό του για να της τα δώσει.

Το δεύτερο θύμα της ήταν επίσης αρκετά ευκατάστατο. Η Zakhour δήλωσε ένοχη και στα 11 αδικήματα που τη βάραιναν και θα περάσει τουλάχιστον 2 χρόνια και 8 μήνες στη φυλακή, πριν αποκτήσει δυνατότητα για αίτημα αναστολής της ποινής.

Στο δικαστήριο κατηγόρησε μάλιστα το πρώτο της θύμα, από το οποίο έφαγε και τα περισσότερα, πως ήταν «αρκετά ανόητος» ώστε να πιστέψει την ιστορία της. «Ήξερε τι είδους γυναίκα είμαι», είπε στη δικαστική αίθουσα…

(?)

Πηγή: diethnh

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: