Γυναίκα πιάνει τον άντρα της με άλλη στο κρεβάτι. Ο λόγος για την απιστία του; Θα σας συγκλονίσει…

Υπάρχει μία αποδεκτή εξήγηση πώς είναι δυνατόν να κοιμάται κανείς με διαφορετική γυναίκα… από τη γυναίκα του; Έχω ακούσει από διάφορα ζευγάρια πως θα έρθει η στιγμή να σε απατήσει ο σύντροφός σου, όσο τέλειος και αν νομίζεις πως είναι ο γάμος σου.
Είναι λες και είναι μοιραίο να γίνει και δεν γίνεται να το αποφύγεις.

Σίγουρα είναι λάθος και επίπονο, αλλά πριν ρίξουμε στους άντρες όλο το φταίξιμο, μήπως είναι καλό να τους δώσουμε πρώτα μια ευκαιρία να ακούσουμε αν έχουν κάτι να πουν;

Η γυναίκα γύρισε νωρίς σπίτι και βρήκε τον άντρα της στο κρεβάτι με μία πολύ ελκυστική γυναίκα. Και όπως είναι φυσικό αναστατώθηκε.

«Είσαι ένα γουρούνι που δεν σέβεται τίποτα. Πώς μπόρεσες να μου το κάνεις αυτό; Είμαι η μητέρα των παιδιών σου και γυναίκα σου. Σε αφήνω. Θέλω διαζύγιο.»

Ο άντρας της απάντησε: «Περίμενε λίγο, άσε με να σου εξηγήσω τι έγινε.»

«Ωραία, ξεκίνα. Αλλά να ξέρεις, αυτά θα είναι τα τελευταία λόγια που μου λες.»

«Ήμουν στο αυτοκίνητο και έτοιμος να έρθω σπίτι όταν αυτή η γυναίκα με πλησίασε για να μου ζητήσει να την πετάξω κάπου με το αμάξι. Φαινόταν πολύ καταφρονημένη και ανυπεράσπιστη και είπα να την βοηθήσω. Ήταν πολύ λεπτή, κακοντυμένη και πολύ βρώμικη.

Μου είπε πως είχε 3 μέρες να φάει. Την λυπήθηκα και της είπα να έρθει σπίτι να φάει τα φαγητό που είχε ξεμείνει από χτες και δεν το έφαγες γιατί φοβόσουν μην παχύνεις. Εκείνη το έφαγε σε δευτερόλεπτα.

Της πρότεινα να κάνει ένα ντους μιας και ήταν τόσο βρώμικη και πέταξα τα ρούχα της γιατί πραγματικά ήταν πολύ βρώμικα. Της έδωσα ένα παντελόνι που είχες χρόνια και δεν φορούσες πλέον γιατί δεν σου έκανε.

Της έδωσα και τα εσώpουχά σου, εκείνα που σου πήρα στην επέτειό μας, αλλά δεν φοράς γιατί δεν σου αρέσουν. Της έδωσα επίσης και τις μπότες, εκείνες που σου πήρα αλλά δεν φοράς, γιατί μία συνάδελφος στη δουλειά έχει τα ίδια.

Πήρε μια βαθιά ανάσα και συνέχισε – Ήταν τόσο ευγνώμον για τη βοήθειά μου και καθώς έφευγε από το σπίτι, με κοίταξε στα μάτια και με ρώτησε: «Έχεις τίποτα άλλο που δεν χρησιμοποιεί η γυναίκα σου;»

Λένε πως οι άντρες γίνονται άπιστοι όταν νιώθουν ότι δεν τους αγαπάνε ή ότι δεν τους εκτιμούν. Η αγάπη ξεθωριάζει με τον καιρό. Αλλά είναι αυτό η αιτία ή απλά μια δικαιολογία για την απιστία τους;

perierga

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: