Γυναίκα περιγράφει πώς ο εθισμός της στο ποpνό της κατέστρεψε τη ζωή

Μία γυναίκα που για δεκαετίες ήταν εθισμένη στο ποpνό περιγράφει μέσα από το νέο της αποκαλυπτικό βιβλίο, πώς η εξάρτησή της από το ποpνό, της κατέστρεψε τη ζωή.

 

Η 35χρονη Erica Garza, αναφέρει στο βιβλίο της, Getting Off, ότι η σχέση της με την ποpνογραφία αναπτύχθηκε στην τρυφερή ηλικία των 12 ετών και διήρκεσε μέχρι τα πρώτα χρόνια των 30.

Η ίδια περιγράφει πως η εξάρτησή της για το π ορνό ξεκίνησε όταν ήταν στο σχολείο στο Λος Άντζελες.

Η Garza εξηγεί ότι σε πολύ μικρή ηλικία αναγκάστηκε να φορέσει ένα «στήριγμα» στην πλάτη της, λόγω μιας ασθένειας που είχε στη σπονδυλική στήλη και γι” αυτό το λόγο έπεφτε συχνά θύμα bulling από τους συμμαθητές της.

Η ίδια ως απόδραση από την ψυχική κακοποίηση που υφίστατο, οδηγήθηκε στο ποpνό, το οποίο και συνήθιζε να παρακολουθεί μέσω της καλωδιακής τηλεόρασης, κάθε βράδυ στο σπίτι της.

Σύμφωνα με περιγραφές της, η ίδια ένιωθε ένα περίεργο συναίσθημα, που αποτελούνταν από ένα μείγμα ντροπής και σeξουαλικού ενθουσιασμού.

Τα επόμενα χρόνια και ενώ το διαδίκτυο άρχισε να μπαίνει πιο ενεργά στη ζωή της, το ποpνό ήταν γι” αυτή μία συνεχή μάχη.

Η ίδια αναφέρει στη New York Post: «Δεν χρειαζόταν να εξαρτιέμαι από κανένα… Ο, τι έκανα, το έκανα μόνη μου. Συνήθιζα να κρύβω τον υπολογιστή μου στο ντουλάπι της κρεβατοκάμαρας».

Όταν η Garza στα 17 της χρόνια έγινε σeξουαλικά ενεργή, η εξάρτησή της από το ποpνό δε σταμάτησε.

Η ίδια θυμάται χαρακτηριστικά, μάλιστα, ότι έπειτα από ένα ραντεβού της στο σπίτι με έναν άντρα, σκεφτόταν μονίμως το ποpνό. Λίγα μόλις λεπτά αφότου έφυγε αυτός από το σπίτι, η ίδια έσπευσε στην κρεβατοκάμαρα της και άνοιξε τον υπολογιστή.

Στα πρώτα χρόνια των 30, όμως, η Garza, άρχισε να συνειδητοποιεί ότι ο εθισμός της αυτός, την εμπόδιζε να διαμορφώσει σχέσεις με τους άντρες.

Όλα άλλαξαν, όμως. όταν συναντήθηκε με έναν σχεδιαστή εφαρμογών στο Μπαλί, ο οποίος αργότερα θα γινόταν σύζυγός της.

Η ίδια αναφέρει χαρακτηριστικά στη συνέντευξή της: «Παρακολουθούσαμε μαζί π ορνό στην αρχή της σχέσης μας, γιατί αυτή ήταν η «συνήθεια μου»», ενώ προσθέτει: «Αλλά αυτός επέλεξε να με ρωτήσει γιατί παρακολουθώ τόσο πολύ π ορνό, κάτι που δεν το είχε κάνει κανείς πριν» και καταλήγει: «Για πρώτη φορά, ένιωσα πραγματικά ότι θα μπορούσα να είμαι ασφαλής, να έχω κάποιον να με υποστηρίζει και να μπορώ να αποκαλύψω ποια ήμουν».

Η Garza κατέληξε ότι με τη βοήθεια του συζύγου της, της γιόγκα και της θεραπείας, κατάφερε να μετριάσει τους πειρασμούς της για 6 μήνες και τώρα παρακολουθεί π ορνό μόνο περιστασιακά και με πιο «υγιή τρόπο».

 E-Radio.gr Lifestyle

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: