Γυναίκα γίνεται viral αποκαλύπτοντας την πατέντα για να αποφεύγεις το κόστος αποσκευών στα αεροδρόμια – Δείτε το βίντεο

Μια γυναίκα από το Βέλγιο έχει γίνει viral στο TikTok με ένα βίντεο που αποκαλύπτει πώς να αποφύγετε το βαρύ κόστος αποσκευών όταν ταξιδεύετε με αεροπλάνο.

Η Τέντι Ιβάνοβα, ισχυρίζεται ότι μπορείτε να γλιτώσετε τις χρεώσεις για επιπλέον βαλίτσες… πακετάροντας τα πράγματά σας σε μια μαξιλαροθήκη!

Το βίντεο που ανέβασε στο λογαριασμό της στο TikTok αποκαλύπτοντας την πατέντα της έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 41,5 εκατομμύρια προβολές.

@itisivanovaa

🤫🫣 #vacation #family #viral #croatia #pourtoi #fyp #fypシ #fy #nobodysgonnaknow #crocs #jbl

♬ THEY ARE GONNA KNOW — Heliqs

«Οι γονείς μου δεν πληρώνουν ποτέ για επιπλέον αποσκευές, ταξιδεύουμε πάντα μόνο με χειραποσκευές», είπε η 21χρονη η οποία δεν ήθελε να περιορίζεται στο τι θα πάρει μαζί της στις πτήσεις της.

«Μου αρέσει να φοράω πολλά ρούχα στις διακοπές, οπότε το να προσπαθώ να χωρέσω τα πάντα σε μια μίνι βαλίτσα ήταν πάντα ένας εφιάλτης», συνέχισε και έτσι βρήκε τον τρόπο να κάνει τον εφιάλτη… όνειρο.

Η Τέντι δείχνει πώς γεμίζει ένα μαξιλάρι –το οποίο συχνά δεν υπολογίζεται ως μέρος της χειραποσκευής– με τα ρούχα της, καθώς και με κουβέρτες και άλλα μαλακά αντικείμενα και φαίνεται να περπατά στο αεροδρόμιο με το παραγεμισμένο μαξιλάρι. Αργότερα, αποκαλύπτει το περιεχόμενο – ανοίγει το μαξιλάρι στο κρεβάτι του ξενοδοχείου της και αδειάζει το περιεχόμενο του.

«Ήταν βολικό γιατί χρησιμοποιώ το μαξιλάρι κατά τη διάρκεια της πτήσης ή στο ταξί στο δρόμο για το ξενοδοχείο», συμπλήρωσε.

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έδειχνα έκπληκτοι από το κόλπο της, το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 4,5 εκατομμύρια likes και 13.400 σχόλια.

@itisivanovaa

🤷🏼️ #viral #vacation #fyp

♬ World’s Smallest Violin — AJR

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: