Γυναίκα έκλεβε ρούχα από σούπερ μάρκετ στην Ξάνθη

Την πήρε είδηση ένας υπάλληλος του καταστήματος και ειδοποίησε αστυνομικούς της Ομάδας ., οι οποίοι με την σειρά τους ακινητοποίησαν την 32χρονη

Να ανανεώσει την γκαρνταρόμπα της… δωρεάν προσπάθησε μια νεαρή Ελληνίδα, η οποία μπήκε σε ένα σούπερ μάρκετ στην δήθεν για να ψωνίσει. Όταν, όμως, πέρασε από τα καλάθια με τα , έχωσε μέσα στην τσάντα της όσα την ενδιέφεραν!

Ωστόσο, την πήρε είδηση ένας υπάλληλος του καταστήματος και ειδοποίησε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι ακινητοποίησαν την 32χρονη «μακρυχέρα», άδειασαν την τσάντα της και βρήκαν μέσα τα κλεμμένα είδη ρουχισμού, τα οποία παρελήφθησαν από τους υπευθύνους του μαγαζιού. Η νεαρή συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια που ερευνά τυχόν εμπλοκή της και σε άλλες κλοπές.

*** Στα , της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν μέσα σε λίγες ώρες τον «μακρυχέρη» που μπήκε ως πελάτης σε ένα κατάστημα και εκμεταλλεύτηκε την απασχόληση μιας υπαλλήλου για να αρπάξει το του! Ο 43χρονος Έλληνας συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια Τρικάλων, ενώ το κλεμμένο βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στην δικαιούχο.

*** Δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων σχηματίστηκε από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, οι οποίοι ερευνούν την διάρρηξη που έγινε στο σπίτι μιας 45χρονης στη Βόνιτσα κατά την διάρκεια της απουσίας της από τις 10 Απριλίου ως την περασμένη Τετάρτη. Οι δράστες είχαν αρπάξει από το σπίτι κοσμήματα αξίας 6.000 και τέσσερις λίρες Αγγλίας.

Πηγή: protothema.gr

ellada

Tags: , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: