Γυναίκα έκανε πικ-νικ αμέριμνη σε άκρη ετοιμόρροπου γκρεμού [Εικόνες]

Αγνοώντας την προειδοποιητική σήμανση για κατολίσθηση

Στην περιοχή αυτή τους τελευταίους μήνες σημειώθηκαν ισχυρές κατολισθήσεις – Ένας άντρας που την είδε, τη φωτογράφησε και προσπάθησε να την προειδοποιήσει
Μία γυναίκα με άγνοια κινδύνου, απαθανάτισε με το φωτογραφικό του φακό ένας άντρας από το Χάστινγκς του Ηνωμένου Βασιλείου, την ώρα που γευμάτιζε στην άκρη ενός ετοιμόρροπου γκρεμού.

Ο άντρας τρομοκρατήθηκε όταν την είδε να κάθεται αμέριμνη και να απολαμβάνει το φαγητό της, στην άκρη ενός γκρεμού που είχε αποκολληθεί γι’ αυτό και της φώναξε να φύγει, τραβώντας παράλληλα τις τρομακτικές φωτογραφίες.

Η περιοχή αυτή όπου απαθανατίστηκε η γυναίκα, βρίσκεται στο Seaford Head, στο Ανατολικό Σάσeξ του Ηνωμένου Βασιλείου και είναι ένας τόπος, όπου τους τελευταίους μήνες έχουν καταγραφεί ισχυρές κατολισθήσεις.

Ο 74χρονος φωτογράφος, συνηθίζει να προειδοποιεί τους ανθρώπους για τον κίνδυνο που μπορεί να υπάρξει αν κάποιος πλησιάσει τους βράχους, ενώ τους συμβουλεύει να ακολουθήσουν τις προειδοποιητικές σημάνσεις που υπάρχουν στην περιοχή.

Ο ίδιος ανέφερε: «Απολάμβανα την βόλτα μου την Τρίτη στο Seaford Head όταν εντόπισα μια νεαρή γυναίκα να περπατάει και να οδηγείται στην άκρη του βράχου, προσπερνώντας την προειδοποιητική σήμανση για κατολίσθηση» και συμπλήρωσε:

«Ήμουν κάπως μακριά της, αλλά μόλις κατάλαβα ότι κάθισε στην άκρη του βράχου και άρχισε να τρώει, τρομοκρατήθηκα και προσπάθησα να την προειδοποιήσω», συμπληρώνοντας.

«Άρχισα να πηγαίνω προς το μέρος της για να την προειδοποιήσω, αλλά ευτυχώς σηκώθηκε και αποχώρησε προς άλλη κατεύθυνση», προσθέτει.

«Αν κοιτάξετε από κοντά μπορείτε να δείτε και την προειδοποιητική ένδειξη που αγνόησε», κατέληξε.

Πηγή: stroumfaki

(?)

paraxena

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: