Γυναίκα έκανε 17 εκτρώσεις μέσα σε έξι χρόνια και τώρα κινδυνεύει να μην μπορεί να κάνει παιδιά στο μέλλον

Μια νεαρή γυναίκα από την Κίνα ενημερώθηκε από τους γιατρούς της ότι πιθανόν να μη μπορέσει ποτέ να κάνει παιδιά μετά τις 17 εκτρώσεις που έκανε μέσα σε έξι χρόνια.

Η γιατροί ενημέρωσαν τη γυναίκα ότι η μήτρα της υπέστη σοβαρή βλάβη μετά από όλες αυτές τις εκτρώσεις.

Η Xiao Ju βρίσκεται σε σχέση με το φίλο της τα τελευταία έξι χρόνια και το ζευγάρι δεν χρησιμοποιεί αντισύλληψη.

Η γυναίκα είπε στους ιατρούς ότι δεν ήταν έτοιμη να παντρευτεί και δεν ήταν ικανή να μεγαλώσει ένα παιδί, γι’ αυτό αποφάσισε να τερματίσει όλες τις εγκυμοσύνες της.

Όλα τα μωρά που γεννιόνται εκτός γάμου στην Κίνα δεν λαμβάνουν δελτίο ταυτότητας, πράγμα που σημαίνει ότι δεν δικαιούνται κρατικά επιδόματα ή δικαίωμα στην εκπαίδευση.

Οι περισσότεροι νέοι στην Κίνα γνωρίζουν ελάχιστα θέματα για τη σεξουαλική υγεία, εξαιτίας της έλλειψης σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία.

Η γιατρός της 27χρονης, Δρ. Zhao Qin, της πρότεινε να κρατήσει το παιδί της όταν τον επισκέφτηκε αυτό το μήνα, τονίζοντάς της πως αυτή μπορεί να είναι η τελευταία της ευκαιρία να γίνει μητέρα.

Ωστόσο, η 27χρονη επέμεινε και του είπε να εκτελέσει την 17η έκτρωσή της.

Η Xiao Ju επισκεπτόταν το νοσοκομείο τόσο συχνά που οι γιατροί την αποκαλούν «τακτική πελάτισσα».

“Το εξωτερικό τοίχωμα της μήτρας της είναι εξαιρετικά λεπτό, όπως ένα κομμάτι χαρτί, λόγω των επαναλαμβανόμενων εκτρώσεων που είχε,” είπε η Δρ. Zhao.

Εκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο παλεύουν για ένα μωρό και άλλες τα πετάνε πριν καν γεννηθούν… Αυτές είναι οι αδικίες της ζωής…

Πηγή: diaforetiko

(?)

paraxena

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: