Γυναίκα δοκιμαστής για την Alfa Romeo Sauber F1 Team

Τώρα μάλιστα. Αναγκαστικά τα φώτα θα πέσουν πάνω στην  Alfa Romeo. Και λογικό είναι από τη στιγμή που η ιταλική φίρμα ανακοίνωσε ότι η γλυκύτατη και πάντα χαμογελαστή Tatiana Calderón ολοκλήρωσε μια προωθητική ενέργεια, στο τιμόνι της Sauber C37 στην πόλη του Μεξικό.

Η Κολομβιανή οδηγός βρέθηκε πίσω από το τιμόνι ενός μονοθέσιου Formula 1 για πρώτη φορά στην καριέρα της. Οδήγησε για 23 γύρους την Sauber C37 στο Αυτοκινητοδρόμιο. Προσαρμόστηκε στις απαιτήσεις οδήγησης στο υψηλότερο επίπεδο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Έδειξε την ικανότητα συγκέντρωσης και τα προσόντα της στην ομάδα εντυπωσιάζοντας με την επαγγελματικότητά της και την αφοσίωσή της.

Τι είπε η ίδια:

Tatiana Calderón, οδηγός δοκιμών Alfa Romeo Sauber F1 Team:

«Ήταν μια απίστευτη εμπειρία η οδήγηση της Sauber C37 σήμερα. Η δύναμη, τα φρένα και η πρόσφυση αυτού του μονοθεσίου είναι απίστευτα. Ένιωθα πολύ άνετα στην πίστα. Μετά από μερικούς γύρους συνηθίζεις στην ταχύτητα, το διασκέδασα πολύ. Θέλω να ευχαριστήσω την Alfa Romeo Sauber F1 Team, και τις Excuderia Telmex,Telcel, Infinitum και Claro που μου έδωσαν την ευκαιρία και με εμπιστεύτηκαν για να κάνω αυτή τη δουλειά. Είναι μια μέρα που θα την θυμάμαι για πάντα.»

Xevi Pujolar, επικεφαλής μηχανικός στην πίστα:

«Η Tatiana οδήγησε για πρώτη φορά σήμερα μονοθέσιο Formula 1 και έκανε εξαιρετική δουλειά. Είμαστε χαρούμενοι βλέποντάς την να αποδίδει τόσο καλά. Ακόμη μια φορά εντυπωσιαστήκαμε από την αφοσίωσή της και την ηθική της. Είναι σημαντικό για το άθλημα, ανυπομονούμε να δούμε την Tatiana να προοδεύει.»

 

Γυναίκα δοκιμαστής για την Alfa Romeo Sauber F1 Team gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: