Guy laroche Paris : Ο οίκος που φέρνει ξανά την κομψότητα στο προσκήνιο

Guy laroche Paris : Ο οίκος που φέρνει ξανά την κομψότητα στο προσκήνιο

Hello girls ή να πω καλύτερα bonjour!!

Ξεκινάω την ημέρα μου με το πιο κομψό post, από τον πιο κομψό οίκο του Παρισιού, τον Guy Laroche. Βρέθηκα στο backstage , στην παρουσίαση, αλλά και στο private dinner (που δυστυχώς δεν είχα την ευκαιρία να φωτογραφίσω) και θα σας δώσω μια γεύση από την μαγεία αυτού του γαλλικού οίκου, με την απίστευτη παράδοση στην μόδα.

Ο οίκος Guy Laroche σε ένα κλειστό presentation έδειξε τα βασικά κομμάτια της κολεξιόν του και μας ενέπνευσε για τις εμφανίσεις μας.

Off white σύνολα, με ένα touch από μπορντό. Pussy bows, ολόσωμες φόρμες που αγκαλιάζουν τη γυναικεία σιλουέτα, παλτό to die for και φυσικά η ανατρεπτική φούστα που σίγουρα θα πρωταγωνιστήσει στο επόμενο fashion week.

Εντυπωσιαστήκαμε και φυσικά όλα αυτά δεν θα είχαν κανένα νόημα, αν δεν είχαν το σωστό μακιγιάζ από την Mac cosmetics. O γνωστός make up artist από το Sex And the City και όχι μόνο, Kabuki και η δίκη μας αγαπημένη και πολυταξιδεμένη Αλεξάνδρα Σπυριδοπούλου (που πάντα μου βάζει το σωστό eyeliner) επιμελήθηκαν το μακιγιάζ των μοντέλων και μου αποκάλυψαν το σκεπτικό τους πίσω από αυτήν την υπέροχη παρουσίαση.

Το γνωστό no make up – make up που μας έχει εκπαιδεύσει πια η mac πώς να το κάνουμε. Δηλαδή να φοράμε ελάχιστα/σωστά προϊόντα ώστε να καλύψουμε τις όποιες ατέλειες, αλλά συγχρόνως να φαινόμαστε αμακιγιάριστες. Είναι τέχνη… με λίγο καφέ μολύβι στα χείλη ίσα ίσα να έχουν ένα χρώμα. Και όλη η έμφαση δόθηκε στα μάτια με μια υπέροχη , λαμπερή χρυσή σκιά σε ένα γεωμετρικό σχήμα που μας κάνει να θέλουμε να το δοκιμάσουμε, αν όχι στην υπερβολή του, σε μια πιο light έκδοση προσαρμοσμένη στην καθημερινότητά μας.

From Paris with love

Επιστρέφω αύριο με Rick Owens stay tuned girls.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: