Γκρίνια και αγωνία στον εμπορικό κόσμο για το πως θα κυλήσει η φετινή εορταστική περίοδος – Αχαΐα

Γκρίνια και αγωνία στον εμπορικό κόσμο για το πως θα κυλήσει η φετινή εορταστική περίοδος   Αχαΐα
Εν αναμονή του εορταστικού ωραρίου που θα ισχύσει στα εμπορικά καταστήματα τα φετινά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στην Πάτρα από τον Εμπορικό Σύλλογο, έντονες είναι οι συζητήσεις, η αγωνία αλλά και η γκρίνια ότι η φετινή περίοδος προβλέπεται μάλλον απογοητευτική από πλευράς κίνησης και τζίρου και γι’ αυτό το λόγο πολλοί έμποροι και καταστηματάρχες προσανατολίζονται σε προσφορές και άτυπες εκπτώσεις προκειμένου να βάλουν λίγα ευρώ στο ταμείο τους.

Ωστόσο οι εκπτώσεις σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι καθόλου μακριά και αναμένεται για 1η ίσως φορά να διαρκέσουν τόσο πολύ, πάνω από ενάμιση μήνα. Αν δεν αλλάξει κάτι, οι φετινές χειμωνιάτικες εκπτώσεις θα ξεκινήσουν στις 12 Ιανουαρίου 2015 και θα κρατήσουν έως το τέλος Φλεβάρη με την ελπίδα να «ζεσταθεί» η αγορά και οι καταναλωτές να κατέβουν στα μαγαζιά, να ψωνίσουν και να αλλάξει η ψυχολογία τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest, την δεύτερη μέρα του νέου χρόνου, την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015 τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά λόγω της εργασίας της τελευταίας και πιο ωραίας και γιορτινής Κυριακής του χρόνου, που είθισται τα μαγαζιά να είναι ανοικτά, την 21η Δεκεμβρίου 2014.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: