Γρηγόρης Λέων: Δεδομένος ο ασφυκτικός θάνατος και επομένως για εγκληματική ενέργεια για την Ίριδα

Και προσθέτει ακόμη ότι οι συνεντεύξεις «δείχνουν» τον δράστη του εγκλήματος

«Όλα τα ευρήματα στον εγκέφαλο και στους πνεύμονες, είναι ο ορισμός του ασφυκτικού θανάτου. Είναι ότι βλέπουμε στα βιβλία ιατροδικαστικής», είπε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων αναφορικά με τα ευρήματα για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών.

«Ειδικά στην Ίριδα, είναι δεδομένο πως μιλάμε για ασφυκτικό θάνατο και επομένως για εγκληματική ενέργεια», είπε ο κ. Λέων μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1 την ώρα που στην Πάτρα άνοιγε ο τάφος της Τζωρτζίνας για να αποσπαστεί το τάμπλετ του κοριτσιού, που η μητέρα του ζήτησε να ταφεί μαζί με το κορίτσι.

Ο ιατροδικαστής είπε ακόμη πως η πολύκροτη υπόθεση αποτελεί μοναδικό παγκόσμιο φαινόμενο, καθώς η εξιχνίαση του θανάτου των παιδιών γίνεται επειδή είναι λαλίστατοι οι γονείς.

«Όταν έχουμε δύο ανθρώπους που είναι σε ένα σπίτι με ένα βρέφος και σε συνεντεύξεις τους περιγράφουν τι ώρα ξύπνησε και όσα έγιναν και στο σπίτι δεν υπήρχε κάποιος άλλος και έχουμε έγκλημα, τότε ο ένας από τους δύο είναι ο δράστης. Μάλιστα, από τον τρόπο που περιγράφουν τα γεγονότα, «δείχνουν» και ποιος είναι ο δράστης, αλλά αυτό δεν είναι δική μας δουλειά να το πούμε», κατέληξε ο ιατροδικαστής.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: